Cinebench testi hakkında

Enes3452

80+
Reaksiyon skoru
0
Cinebench programı ile test ettiğim de sonuç bu
Sizce bu laptop iyi mi değil mi anlamadığım için size soruyorum bi arkadaş çok iyi derken diğeri boş laptop diyor bi anlamadım şu olayı valla bilen varsa bi akıl versin
Toshiba satellite P50-A-13K ekstra bir şey takmadım orjinal hali ile böyle fiyatını da bilmiyorum hediye ettiler iyi mıdır

Ekler

• 20200509_013411.webp
    20200509_013411.webp
    1.6 MB · Hit: 58
Sizce bu laptop iyi mi değil mi anlamadığım için size soruyorum bi arkadaş çok iyi derken diğeri boş laptop diyor bi anlamadım şu olayı valla bilen varsa bi akıl versin
Toshiba satellite P50-A-13K ekstra bir şey takmadım orjinal hali ile böyle fiyatını da bilmiyorum hediye ettiler iyi mıdır
Ortalama işlerini yapabileceğin bir pc ama maalesef oyunlarda zorlanır anca cs go lol biraz oynarsın

Günlük kullanım amacıyla kullanabileceğin bir laptopa benziyor.
- Açtığın konuların başlıkları içerik hakkında bilgi vermelidir.-

Ortalama işlerini yapabileceğin bir PC ama maalesef oyunlarda zorlanır anca cs go lol biraz oynarsın
Oyun oynadigim yok ki bi zula atiyorum arada 😁 Tesekkur ederim bilgi icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük kullanım amacıyla kullanabileceğin bir laptopa benziyor.
- Açtığın konuların başlıkları içerik hakkında bilgi vermelidir.-
Daha yeni üye oldum pek bilmedigim icin badozlama daldim haklisin valla tesekkur ederim

Toshiba firması laptop üretimini durdurdu. Ufak tefek işler için kullanabilirsiniz. En kral laptopu da alsanız, bir masaüstü bilgisayar performansı vermez.

Geri