Piyeti
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Zaten 4070 ekran kartına sahip Masaüstü bir bilgisayarım var. AAA büyük oyunları bilgisayarda oynayacağım. Ama yanında bir el konsolu istiyorum. İkisi arasında çok arada kaldım. Switch i exclusive oyunları için istiyorum ve eşimle ailemle joyCon'lar ile oyun oynamak için istiyorum. Ama bir yandan da daha iyi ve güçlü bir donanıma sahip ve Switch i de emülasyon ile çalıştırabilen Steam Deck de aynı fiyata denk geldiği için o da mantıklı geliyor. bu yüzden birkaç sorum var. Bu konsollara sahip arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.
Steam deck alırsam Switch emülasyonu ile Switch im varmış gibi tüm Switch oyunlarını sorunsuz oynayabilir miyim?
JoyCon özelliklerini Motion sensör, dokunmatik ekran vs. kullanan party oyunları gibi oyunları da steam deck de oynanabiliyor mu?
Steam Deck de Game pass aboneliğimi kullanıp Game pass oyunlarımı oynayabiliyor muyum?
Çipli Switch OLED alırsam dikkat etmem gereken önemli noktalar neler?
Steam deck alırsam Switch emülasyonu ile Switch im varmış gibi tüm Switch oyunlarını sorunsuz oynayabilir miyim?
JoyCon özelliklerini Motion sensör, dokunmatik ekran vs. kullanan party oyunları gibi oyunları da steam deck de oynanabiliyor mu?
Steam Deck de Game pass aboneliğimi kullanıp Game pass oyunlarımı oynayabiliyor muyum?
Çipli Switch OLED alırsam dikkat etmem gereken önemli noktalar neler?