Cities Skylines 2 Almalısınız

paradox interactivenin her oyununda olduğu gibi büyük ihtimalle bunda da asıl oyun dlc'ler olcak ve hayvan gibi pahalı olacak yani oynamak için alıyorsanız alınmaz dünyanın parasını vermiş olursunuz çözüm olarak yol mecbur torrent gibi gözüküyor.

Zam gelmeden önce 30 TL iken 3 yıllık aldım. 1000 TL civarı bir şeydi sanırım, Nays kartla alınca 100 TL daha düştü 900 TL'ye almıştım. 2026 Haziran ayına kadar Gamepass'im var, yani Gamepass'e zam gelmesi şu anda beni etkilemiyor.
Helal olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkçe var mı oyunda dil olarak çok karışık bu oyun 1 vardı bende oynayamadım
Yok

Kral o zamanda işte üç yıl geçmiş oluyor ve oyun indirimli hale gelebiliyor. Evet şuan nispeten gelecekten ucuz olabilir. Ama ilerde indirimli halide bu konuama denk gelir genelde. 400de az değil sonuçta ben düşünmen alırdım normalde. ilk haberinden beri takipteyim. Ama zaten 3 yıl sahip olduğum bi oyuna vermek gereksiz benim içinde. Misal starfield da steamden aldım. Gamepassten oynafım gerek yok dedim iade ettim benim için böyle bu iş😅
Senin nezdinde söylemedim zaten, günah keçim oldun sen benim bu konuda kusura bakma o yüzden :D

İleride gelecek DLC'lerin muhtemel fiyatlarından dolayı pek almak istemiyorum ama fiyatı da gayet uygun. Ne düşünüyorsunuz? DLC'siz oynanır mı?

2026 şubata kadar gamepass üyeliğim var. o zamana kadar oyunun suyunu çıkarırım diye düşünüyorum.

Ben yılbaşı indirim de almayı planlıyordum oyun çıktıktan sonra olacak indirimler, indirimle almak mi mantıklı olur şimdi 425e almak mi?

Ben yılbaşı indirim de almayı planlıyordum oyun çıktıktan sonra olacak indirimler, indirimle almak mi mantıklı olur şimdi 425e almak mi?
Çıktığı anda zamlanacak. Paradox öyle açıklama yapmıştı.

İleride gelecek DLC'lerin muhtemel fiyatlarından dolayı pek almak istemiyorum ama fiyatı da gayet uygun. Ne düşünüyorsunuz? DLC'siz oynanır mı?
Dlcsiz oynanmıyor açıkçası, cities skylines oynuyorum şuan dlcsiz yol yap ev yap sanayi yap bitti,
Tüm dlcleri aldım şuan daha çok sarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıcaksan şimdi almalısın, çıktığı gibi zam yiyecek. İndirimle bu fiyata zor alırsın

Acaba kesin olarak zam gelir mi ne zaman gelir tahmini olarak ?

Geri