Epic games de var benim cities skylines ama mod kurmak falan uğraştırıcı. Sence steamden alayım mı?valla 2buçukcuk var ben aldım gitti
Kanka para sıkıntı değil yaKnkm deluxe ile normal arasında fark yok 2parça mı ne bişi ekleniyor onun yerine Endistüri Dlc almaya çalış birde Campus dlc. Bunlardan para akıyor.
Kanka para sıkıntı değil ya![]()
Gerçek para değil, oyundaki paraAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunları Kesin al ekle macht day statyumda maçlar oluyor bilet parası flan derken ordanda geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alayım mı arkadaşlar?Epic games de var benim cities skylines ama mod kurmak falan uğraştırıcı. Sence steamden alayım mı?
oyunu seviyorsan alAlayım mı arkadaşlar?
Oyunu seviyorum ve epicte var, steamden alayım mı? Neden alacaksın derseniz mod kurmak biraz uğraştırıcı, sizce uğraşmama değer mi yoksa steamdan alayım mı? 20 TL'ye oyun öneriniz varsa o da iyi olur.oyunu seviyorsan al
10 tl daha yükleyip bir dlcde alsam güzel olur değil mial bir sürü mod var atölyede türkçe yama da var
evetOyunu seviyorum ve epicte var, steamden alayım mı? Neden alacaksın derseniz mod kurmak biraz uğraştırıcı, sizce uğraşmama değer mi yoksa steamdan alayım mı? 20 TL'ye oyun öneriniz varsa o da iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 TL daha yükleyip bir dlcde alsam güzel olur değil mi