LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Bunu gerçekten beğendimTamam işte bir türksünüz ve belediye yönetiyorsunuz yol yapmaya devam edin![]()
Bunu gerçekten beğendimTamam işte bir türksünüz ve belediye yönetiyorsunuz yol yapmaya devam edin![]()
azar azar gelişcen öyle direkt tüm parayı harcamıcanaga param bitti zamanı başlatıyorum param gidiyo napıcam ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Param bitti milletin pislikleri çıkmıyo napcam.
GG ya kredi alcan ya da yeni oyun açmak zorundasın :/aga param bitti zamanı başlatıyorum param gidiyo napıcam ben.
ilk baş şehri kurarken ilk ev elektrik su falan yapımında bütçeyi 50k dan aşağıya düşürmemek gerek, gerisi kendi gelir. Benim şimdi 3 milyonum var mesela vatandaş dile benden ne dilersen yaniazar azar gelişcen öyle direkt tüm parayı harcamıcan
Krediler açıldıysa kredi çek bankadan, bir de tüm hizmetleri tek seferde yapmaya uğraşma sırayla ilerle şehir büyüdükçe. En önemli hizmetler su, elektrik ve çöp hizmetleridir. Gereksiz yol yapma ucuz gibi gözükse de paranı emer hele yer altından giden yollar çok pahalıdır. Ne kadar nüfus o kadar hizmet götüreceksin. Aklına takılan başka sorular varsa sorabilirsin dediğim gibi oyunu tamamen öğrenene kadar çok batacaktır şehrin.aga param bitti zamanı başlatıyorum param gidiyo napıcam ben.
valla gaza getirdin beni tekrar indiriyorum oyunuGG ya kredi alcan ya da yeni oyun açmak zorundasın :/
ilk baş şehri kurarken ilk ev elektrik su falan yapımında bütçeyi 50k dan aşağıya düşürmemek gerek, gerisi kendi gelir. Benim şimdi 3 milyonum var mesela vatandaş dile benden ne dilersen yani![]()
Profilimdeki resme bak, sadece 10 saatim var oyunda.valla gaza getirdin beni tekrar indiriyorum oyunu
O senin güzelliğinBunu gerçekten beğendim