Yok hocam ben parti tutmam.Hangisi sağlamsa o derim o kadar.Takım tutmak gibi oluyor diğer türlüHocam siz de muhalifsiniz galiba en başta iktidarcı gibi bir yorum yaptınız ?
Dönem dönem tutmalısınız bence oy verirken bir seçim yapılmalı ikiside kötü ama hangisi daha kötü diye. Ama sırf o dönem beğendiğiniz partide diye yolsuzluğun başını çeken adamı da savunmamalı. Benim tam anlamıyla görüşüm buYok hocam ben parti tutmam.Hangisi sağlamsa o derim o kadar.Takım tutmak gibi oluyor diğer türlü
Bende tam anlamıyla görüşünüze katılıyorum.Şey hesabı işte kötünün iyisiDönem dönem tutmalısınız bence oy verirken bir seçim yapılmalı ikiside kötü ama hangisi daha kötü diye. Ama sırf o dönem beğendiğiniz partide diye yolsuzluğun başını çeken adamı da savunmamalı. Benim tam anlamıyla görüşüm bu![]()
Hocam herkes fiber alcak diye bir şey yok bu bir lüküs alla allaFiber altyapı yapmayı unutmayın![]()
Hem @alpolojix gelmeden önce araba yoktu su yoktuHocam herkes fiber alcak diye bir şey yok bu bir lüküs alla alla
ya bende dlc ler paralı görünüyor nasıl aldınız?Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
heykele devamkeKrdşm hastane ypatı yol yaptı
@strive_for_greatness anlatsın sana, sardı o.
aga param bitti zamanı başlatıyorum param gidiyo napıcam ben.Sardı.![]()
Ben bu videodan öğrendim.
(ayrıca yukarıdaki SS 2 saat önceki hali. fazla ekran görüntüsü var onları silip yeni ss aldığımda atarım.)
oyun çok karmaşık gerçekten. videolara bakmanı öneririm youtubeden, özellikle fedupsamania çok tatlı adam çok güzel videoları
ben panda dan izlemiştim karışık biraz.Hele şu metro,otobüs rotası falan yapmak tam bir çileama yine de güzel oyun
Pintipandayı izle çok iyi oynuyor ve anlatıyor
Param bitti milletin pislikleri çıkmıyo napcam.Oyun en başta karmaşık gelebilir, ben oyunu fedupsamania YouTube kanalının cities skylines serisinin ilk videolarını izleyerek az çok öğrendim gerisi oyunu oynarken geldi.