Cities: Skylines Nasıl Oynanır ?

Yok hocam ben parti tutmam.Hangisi sağlamsa o derim o kadar.Takım tutmak gibi oluyor diğer türlü
Dönem dönem tutmalısınız bence oy verirken bir seçim yapılmalı ikiside kötü ama hangisi daha kötü diye. Ama sırf o dönem beğendiğiniz partide diye yolsuzluğun başını çeken adamı da savunmamalı. Benim tam anlamıyla görüşüm bu :)

TT'yi arada altyapı getirsinler :D

Dönem dönem tutmalısınız bence oy verirken bir seçim yapılmalı ikiside kötü ama hangisi daha kötü diye. Ama sırf o dönem beğendiğiniz partide diye yolsuzluğun başını çeken adamı da savunmamalı. Benim tam anlamıyla görüşüm bu :)
Bende tam anlamıyla görüşünüze katılıyorum.Şey hesabı işte kötünün iyisi :D

Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
ya bende dlc ler paralı görünüyor nasıl aldınız?

Oyun en başta karmaşık gelebilir, ben oyunu fedupsamania YouTube kanalının cities skylines serisinin ilk videolarını izleyerek az çok öğrendim gerisi oyunu oynarken geldi.

Sardı.

Ben bu videodan öğrendim.

(ayrıca yukarıdaki SS 2 saat önceki hali. fazla ekran görüntüsü var onları silip yeni ss aldığımda atarım.)
aga param bitti zamanı başlatıyorum param gidiyo napıcam ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun çok karmaşık gerçekten. videolara bakmanı öneririm youtubeden, özellikle fedupsamania çok tatlı adam çok güzel videoları

ben panda dan izlemiştim karışık biraz.Hele şu metro,otobüs rotası falan yapmak tam bir çile :D ama yine de güzel oyun

Pintipandayı izle çok iyi oynuyor ve anlatıyor

Oyun en başta karmaşık gelebilir, ben oyunu fedupsamania YouTube kanalının cities skylines serisinin ilk videolarını izleyerek az çok öğrendim gerisi oyunu oynarken geldi.
Param bitti milletin pislikleri çıkmıyo napcam.

Geri