Çizik atılan kaş ne zaman uzar?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,157
Arkadaşlar meraktan kaşıma çizik attırdım bi tık fazla göze batıyor uzaması ne kadar vakit alır

O kadar uzun sürüyor mu cidden
suruyor hocam sizde ne kadar surer tam olarak birsey diyemem ama 3 ile 5 ay ortasinda artik goze batmaz bende heves edip kucuk cizik attirdigimda 7 ay civarinda toparlamisti aile yapisina da bagli biraz

suruyor hocam sizde ne kadar surer tam olarak birsey diyemem ama 3 ile 5 ay ortasinda artik goze batmaz bende heves edip kucuk cizik attirdigimda 7 ay civarinda toparlamisti aile yapisina da bagli biraz
Keşke attırmasaydım o zaman ben 2-3 haftada uzar sanıyodum

Ben eskiden her tıraşa gittiğimde çizik de attırıyordum. 3-4 haftada 1 gidiyordum ve çizik tekrar belli olsun diye her gidişimde tekrar kestiriyordum. 2 ay sonra falan senin bile gözüne batmamaya başlayabilir.

Ben eskiden her tıraşa gittiğimde çizik de attırıyordum. 3-4 haftada 1 gidiyordum ve çizik tekrar belli olsun diye her gidişimde tekrar kestiriyordum. 2 ay sonra falan senin bile gözüne batmamaya başlayabilir.
Kaç günde eski haline geliyordu hocam

Kaç günde eski haline geliyordu hocam
Valla onun için bir şey diyemem çünkü kaşlarım seyrek olduğu için hiç kesmediğim zaman bile kesik gibi gözüküyor :D Fakat dediğim gibi eğer çok çok kalın bir çizik değilse en geç 2 aya gözüne batmamaya başlar.

Valla onun için bir şey diyemem çünkü kaşlarım seyrek olduğu için hiç kesmediğim zaman bile kesik gibi gözüküyor :D Fakat dediğim gibi eğer çok çok kalın bir çizik değilse en geç 2 aya gözüne batmamaya başlar.
Public paylaşmak pek istemiyorum isterseniz özelden çiziğin derinliğini atabilirim

Çiziği merak edenler bu sabah yasinin yayından aldım SS i
1000004547.webp

Hocam tas kafa işini anladımda şu kaş çizdirme falan iyice bkunu çıkardı insanlar sonrada ne zaman uzar falan yapmasaydın be hocam normal göze batması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri