Era.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 193
- İsim
- Serkan Barındık
Arkadaşlar önceleri ordu üretim maliyetlerini kaldırmışlardı ve şimdi büyük bir karar daha alarak orduların üretim sürelerini kaldırdılar. Yani son güncellemelerden sonra artık orduların hazır olması için süre gerkemiyor anında hazır orduya sahip oluyoruz. İstediğin orduları ayarlıyorsun ve sürekli olarak savaş yapabiliyorsun. Fakat bununla birlikte klan kalesine bağış istemek hala 10 dakika sürüyor(Klan seviyesine bağlı süre uzayabilir). Sizce sınırsız ordu basılma gibi bir güncellemede sınırsız klan bağışı almamızda gerekmez miydi? Sonuç olarak savaş stratejimiz klan kalesine gelen bağışlara göre şekilleniyor. Mesela ben klan kalesine süper okçu alıyorum ve zeplini bir bölgeden bırakıyor, zeplinin düştüğü bölgedeki süper okçulara görünmezlik basarak bir bölgeyi temizledikten sonra ejderhalarla kalan yerleri temizliyorum. Klan kalesi için süre olduğu için ordu hazır olsa da istediğim saldırıyı yapamıyorum. Ancak bir yıldız veya iki yıldız ve ganimetin tamamı değil de bir kısmını alabiliyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce klan kalesinin hala süreli olması mantıklı mı yoksa bu güncellemeye göre klan kalesi isteklerinin de sınırsız mı olması gerekir?