Neler Yeni

Clash of Clans Birlik Üretme Süresi Kalktı

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Bende sana katılmıyorum kanka 5 günde 100 tane duvar bastım 18.seviye bu askerlerin zamanı olduğunda bunu 2-3 ayda anca basabilirdin zamandan tasarruf yapmışlar zamandan tasarruf demek.
Harbi benim depolar dolup taştı bide hero kullanma olayı olsa çok güzel olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,796
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Serkan Barındık
Bide bana çok adaletsiz köyler geliyo

Valla biz klan olarak lige girmek isteyenlere ya savunmaları basmadan bb basarsın yada seni bu seviyede almayız diyoruz. Çoğu kişi dediğin gibi adaletsiz dağıtımdan dolayı avantajlı oluyoruz.
Bende sana katılmıyorum kanka 5 günde 100 tane duvar bastım 18.seviye bu askerlerin zamanı olduğunda bunu 2-3 ayda anca basabilirdin zamandan tasarruf yapmışlar zamandan tasarruf demek.

1 Senede bir köyün full olacağını mı iddia ediyorsun yani?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,796
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla biz klan olarak lige girmek isteyenlere ya savunmaları basmadan bb basarsın yada seni bu seviyede almayız diyoruz. Çoğu kişi dediğin gibi adaletsiz dağıtımdan dolayı avantajlı oluyoruz.

1 Senede bir köyün full olacağını mı iddia ediyorsun yani?
Eğer Taşları düzgün kullanırsa tam full olmasa bile fulle yakın bir köy elde edebilir duvarlar falan düşük seviye kalır ancak geri kalanını fulle yaklaştırır.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert
Eğer Taşları düzgün kullanırsa tam full olmasa bile fulle yakın bir köy elde edebilir duvarlar falan düşük seviye kalır ancak geri kalanını fulle yaklaştırır.
Aynen öyle bahsettiğim bu ama bunu 1 ay önce askerler zamanlı çıktığında olsaydı en az 3 seneydi bu oran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom