Neler Yeni

Clash of Clans Birlik Üretme Süresi Kalktı

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Bana aksine oyun eskiden daha kolay geliyordu. Eskiden saldırıların daha basit şimdi ise daha karmaşık olduğunu düşünüyorum. Mesela erskiden kara saldırı yapmak daha kolaydı ama şimdi çok komplike. Yani aşağıda bir sürü şey var ona tıkla buna tıkla falan derken hata yapma oranın artıyor. Eskiden pekka, domzu binici öfke ve can büyüsü yardır geç. Şimdi okçuyu yürüt. Bir yere bilemem ne büyüsü at sonra bir yerden binek gönder bir yerden madenci yolla. Buz at, öfke at, zehir at... Sonra karaman çıkarsa kelle avcısı yolla. Altta birlikler sığmıyor o derece kalabalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baskın madalyaları ile zaten alınan bir sürü şey var. Ben o madalyaları hiçbir zaman onun için kullanmadım mesela. Sonuç olarak sınırsız ordu var ise sınırsız klan kale isteği de otomatik olarak olmalı. Birde mesela hero basıldığı zaman onu haftalarca kullanamamakta çok mantıksız. Atıyorum 60'a bastıysam 59 seviyede saldırılara devam etmem gerekir. Sadece savunmada uykuya geçmesi daha mantıklı olur. Sonuç olarak her daim klan savaşına katılıyoruz. Özellikle lig zamanları resmen herolar yatıyor buda zaman kaybı demek.
Ya herolar yyatarken kullanabilse çok süper olcak geçen koruyucu ile ggirdim lige

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Bu oyunun tadı tuzu askerlerin bekleme süresiydi zaten oyunu 13 yıldır oynuyorum askerlerin bekleme süresi olduğunda sıfırdan biri için köyü tamamen fullemesi (th17) neredeyse 3-4 yılını alırdı şimdi bu güncellemeden dolayı 1 yılını bile almaz 😂 e ben ne anladım o işten ben mal mıydım askerler için 1 saat bekliyordum vakti geldiğinde gece alarm kurup savaş yapıyorduk 😂 bunun tadı tuzu buydu diğer stratejik savaşlardan ayıran özelliği buydu

Ayrıca Th17 Full um 75 18.seviye duvarı 3 günde bastım savaşıpta oyunun ne kadar basitleştiğinin siz farkına varın

Ben buna katılmıyorum. Bu güncelleme ile sadece sur basımı hızlanır. Sonuç olarak basılacak onca yükseltme var ve her biri bastıkça süre olarak uzuyor. Bunun yanında birde kahraman yükseltmeleri oluyor. Yani para yatırmadan bu dediğinin imkanı yok. Bence tadı tuzu bu değildi. Mesela ben depoyu doldurmak için sabahtan akşama kadar ara ara girip saldırı yapıyordum ama akşama kadar düzenli oynadığım taktirde depolarım fulleniyordu. Şimdi ise bunu boş bir vaktimde bir kaç saat içinde hallediyorum. Bu sayede zamandan kazanmış ve boş zamanımı değerlendirmiş oluyorum. Eski sistemle bile kolay sur basan birisiydim. Buda köyümün güncel hali.

Ekler

• 1743497871988.jpeg
    1743497871988.jpeg
    561.5 KB · Hit: 4

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Ya herolar yyatarken kullanabilse çok süper olcak geçen koruyucu ile ggirdim lige

Kesinlikle. Bunu ticket olaral süpercell şu şekilde bildirmiştim. Herolar basılıyken köy savunmasında pasif ama saldırı yaparken aktif olmalı diye.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Ben buna katılmıyorum. Bu güncelleme ile sadece sur basımı hızlanır. Sonuç olarak basılacak onca yükseltme var ve her biri bastıkça süre olarak uzuyor. Bunun yanında birde kahraman yükseltmeleri oluyor. Yani para yatırmadan bu dediğinin imkanı yok. Bence tadı tuzu bu değildi. Mesela ben depoyu doldurmak için sabahtan akşama kadar ara ara girip saldırı yapıyordum ama akşama kadar düzenli oynadığım taktirde depolarım fulleniyordu. Şimdi ise bunu boş bir vaktimde bir kaç saat içinde hallediyorum. Bu sayede zamandan kazanmış ve boş zamanımı değerlendirmiş oluyorum. Eski sistemle bile kolay sur basan birisiydim. Buda köyümün güncel hali.
15 ggün 8 saatmi

Kesinlikle. Bunu ticket olaral süpercell şu şekilde bildirmiştim. Herolar basılıyken köy savunmasında pasif ama saldırı yaparken aktif olmalı diye.
Ya şuan herolar yatıyo diye lige almıyorlar

Alınca da bana belediye 12 geliyo tek hero ile tekte kalıyom

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar önceleri ordu üretim maliyetlerini kaldırmışlardı ve şimdi büyük bir karar daha alarak orduların üretim sürelerini kaldırdılar. Yani son güncellemelerden sonra artık orduların hazır olması için süre gerkemiyor anında hazır orduya sahip oluyoruz. İstediğin orduları ayarlıyorsun ve sürekli olarak savaş yapabiliyorsun. Fakat bununla birlikte klan kalesine bağış istemek hala 10 dakika sürüyor(Klan seviyesine bağlı süre uzayabilir). Sizce sınırsız ordu basılma gibi bir güncellemede sınırsız klan bağışı almamızda gerekmez miydi? Sonuç olarak savaş stratejimiz klan kalesine gelen bağışlara göre şekilleniyor. Mesela ben klan kalesine süper okçu alıyorum ve zeplini bir bölgeden bırakıyor, zeplinin düştüğü bölgedeki süper okçulara görünmezlik basarak bir bölgeyi temizledikten sonra ejderhalarla kalan yerleri temizliyorum. Klan kalesi için süre olduğu için ordu hazır olsa da istediğim saldırıyı yapamıyorum. Ancak bir yıldız veya iki yıldız ve ganimetin tamamı değil de bir kısmını alabiliyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce klan kalesinin hala süreli olması mantıklı mı yoksa bu güncellemeye göre klan kalesi isteklerinin de sınırsız mı olması gerekir?
oyunun içine uçmuşlardı şimdi de sıvıyorlar

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Para bbasıyon mmu ooyuna

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
15 ggün 8 saatmi

Ya şuan herolar yatıyo diye lige almıyorlar

Biz arkadaş klanıyız ve lig öncesi hero basmayı yasaklıyoruz. Basanları almıyoruz. Çünkü bir yıldız olayların seyrini değiştiriyor.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Para bbasıyon mmu ooyuna

Hiçbir zaman basmadım. Sadece bundan 3-4 sene önce ucuz olduğu için o zaman 39,99TL ile altın bile alınıyordu o zamanlar altın bile almışlığım var. Onun dışında gram para harcamadım. Çok uzun süredir oynuyorum ama ara ara sıkılıp bıraktığım sonra arkadaşlarla bir anda gaza gelip tekrar başladığımız oldu. Arkadaş ortamımız olduğu için bir anda hep beraber başlayabiliyoruz o avantajımız var.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Hiçbir zaman basmadım. Sadece bundan 3-4 sene önce ucuz olduğu için o zaman 39,99TL ile altın bile alınıyordu o zamanlar altın bile almışlığım var. Onun dışında gram para harcamadım. Çok uzun süredir oynuyorum ama ara ara sıkılıp bıraktığım sonra arkadaşlarla bir anda gaza gelip tekrar başladığımız oldu. Arkadaş ortamımız olduğu için bir anda hep beraber başlayabiliyoruz o avantajımız var.
Bende aaltın bilet 80 tl

Ekler

• IMG_20250404_193137.jpg
    IMG_20250404_193137.jpg
    382.4 KB · Hit: 1

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mert
Bende sana katılmıyorum kanka 5 günde 100 tane duvar bastım 18.seviye bu askerlerin zamanı olduğunda bunu 2-3 ayda anca basabilirdin zamandan tasarruf yapmışlar zamandan tasarruf demek.

Top Bottom