Uzun Vs hayri
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 260
- İsim
- Keloğlan
sinek
Ya herolar yyatarken kullanabilse çok süper olcak geçen koruyucu ile ggirdim ligeBana aksine oyun eskiden daha kolay geliyordu. Eskiden saldırıların daha basit şimdi ise daha karmaşık olduğunu düşünüyorum. Mesela erskiden kara saldırı yapmak daha kolaydı ama şimdi çok komplike. Yani aşağıda bir sürü şey var ona tıkla buna tıkla falan derken hata yapma oranın artıyor. Eskiden pekka, domzu binici öfke ve can büyüsü yardır geç. Şimdi okçuyu yürüt. Bir yere bilemem ne büyüsü at sonra bir yerden binek gönder bir yerden madenci yolla. Buz at, öfke at, zehir at... Sonra karaman çıkarsa kelle avcısı yolla. Altta birlikler sığmıyor o derece kalabalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baskın madalyaları ile zaten alınan bir sürü şey var. Ben o madalyaları hiçbir zaman onun için kullanmadım mesela. Sonuç olarak sınırsız ordu var ise sınırsız klan kale isteği de otomatik olarak olmalı. Birde mesela hero basıldığı zaman onu haftalarca kullanamamakta çok mantıksız. Atıyorum 60'a bastıysam 59 seviyede saldırılara devam etmem gerekir. Sadece savunmada uykuya geçmesi daha mantıklı olur. Sonuç olarak her daim klan savaşına katılıyoruz. Özellikle lig zamanları resmen herolar yatıyor buda zaman kaybı demek.