Neler Yeni

Clash royale hesabı satın aldım

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Merhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

oEnesQlf

80+ Silver
Merhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Önce adama yaz belki hatalı yazmıştır şifreyi olmazsa sitenin desteğine yaz iade et

omerdgn42

80+ Bronze
Satıcıyla konuş cevap vermezse iade et ben sana itemsatıştan satarım clash royale hesabımı. Baya iyi bir hesabım var istersen özelliklerini atarım.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcıyla konuş cevap vermezse iade et ben sana itemsatıştan satarım clash royale hesabımı. Baya iyi bir hesabım var istersen özelliklerini atarım.
Satıcıya yazıyorum dün akşamdan beri cevap yok hep çevrimdışı hocam

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Supercell id sini aldın mı kral
Yok aga direkt mail ve şifre verdiler mail değişimi oluyor falan yazmıştı supercell ıd kısmına mail i yazdım ama kod gönderiyor mail e mail e giriş yapamıyorum kodu göremiyorum

xTURANN

80+ Silver
Clash Royale, hesap alıp oynanacak bir oyun değil bana göre.
O Oyun şuan zevk vermiyor ( her şeyi olana ) fakat 0'dan başlarsan çok sarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Yok aga direkt mail ve şifre verdiler mail değişimi oluyor falan yazmıştı supercell ıd kısmına mail i yazdım ama kod gönderiyor mail e mail e giriş yapamıyorum kodu göremiyorum
Kral supercell id sini almadan hesaba gırış yapamazdın geçmiş olsun

Top Bottom