clash royale oynayan varsa

Bilir misin bilmem 3 4 sene önce barış bra isimli bir youtuber vardı onun klanına girmiştim 13 yaşındaydım o zaman bana bağış atmıştı onunla maç yapmıştık çok sevinmiştim. :D
hala da var, pubg mobile dışında bir şey oynamıyor resmen, aktif olarak oynayan bi Harun kaldı sanırım

Bilir misin bilmem 3 4 sene önce barış bra isimli bir youtuber vardı onun klanına girmiştim 13 yaşındaydım o zaman bana bağış atmıştı onunla maç yapmıştık çok sevinmiştim. :D
BAAAARIŞŞ BRAAAAĞĞĞĞĞĞ (cam kırma sesleri)

hala da var, PUBG mobile dışında bir şey oynamıyor resmen, aktif olarak oynayan bi Harun kaldı sanırım
Ben hala izliyorum barış ı. :D
Kel bir adam vardı oyun gemisi mi neydi birde rozetmen diye bir adam vardı onlarla birlikte turnuvaya katılmıştım oyun gemisini yenmiştim hatta 8. olmuştum 100 kişi arasından. :D

benim klanın reklamını yapacaktık ne ara barış bra sesleri yükselir oldu 😆
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hala izliyorum barış ı. :D
Kel bir adam vardı oyun gemisi mi neydi birde rozetmen diye bir adam vardı onlarla birlikte turnuvaya katılmıştım oyun gemisini yenmiştim hatta 8. olmuştum 100 kişi arasından. :D
Oyun gemisini çok severdim ben de, Harun ile ayrıldıktan sonra izleyemedim çok. beraber güzellerdi

benim klanın reklamını yapacaktık ne ara barış bra sesleri yükselir oldu 😆

Oyun gemisini çok severdim ben de, Harun ile ayrıldıktan sonra izleyemedim çok. beraber güzellerdi
Bir pekka destesi yapardım mega şovalye ile birlikte aman aman her win 3 taç. :D

geldim klana hocam :D

2 seneden sonra ilk defa girdim

3 yıldır oynuyorum gram para yatırmadım 3 efsanevi eksik (oyunu 2 yıl bıraktım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri