Neler Yeni

Clash royale’de kendini geliştirme

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
4 yıl evvel crash royale adındaki bu oyunu kuzenlerimle oynuyordum. Sonra bu oyunu unuttuk ve 1 ay önce tekrar yükledim. Deste dizmekte zorlanıyorum ve her zaman mantıksız şeyler yapıyorum bazen hatayla iskelet ordusuna mini pekka atıyorum. Tekrar eskisi gibi oynamam için ne yapmam gerek?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
4 yıl evvel crash royale adındaki bu oyunu kuzenlerimle oynuyordum. Sonra bu oyunu unuttuk ve 1 ay önce tekrar yükledim. Deste dizmekte zorlanıyorum ve her zaman mantıksız şeyler yapıyorum bazen hatayla iskelet ordusuna mini pekka atıyorum. Tekrar eskisi gibi oynamam için ne yapmam gerek?
see ok izlemeni tavsiye ederim. Ve royal api sitesinden meta bir desteyi al onu fullemeye çalış

babapro21

80+ Bronze
Hocam oyna oyna alışırsın zaten eskisj kadar zor da değil eskiden 2-3 tabe efsanesi olani millet kovalıyodu bende oynim die.
Şimdi bes para etmez olmuş.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Bas parayı 1. ol.Ez

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyna oyna alışırsın zaten eskisj kadar zor da değil eskiden 2-3 tabe efsanesi olani millet kovalıyodu bende oynim die.
Şimdi bes para etmez olmuş.
Hocam saçma sapan şeyler atıyorlar durduramıyorum. Dev , cadı, Prens ve goblinleri aynı anda atıyolardı 3. Arenada.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Arkadaşlarının dediği gibi oynaya oynaya alışırsın. Derecesiz modlar da mevcut. Oynaya oynaya oyun tarzını öğrenip ona göre desteni geliştirebilirsin. Ayrıca bir diğer tavsiyem 4.0 ortalama iksirden fazlasını kullanma.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarının dediği gibi oynaya oynaya alışırsın. Derecesiz modlar da mevcut. Oynaya oynaya oyun tarzını öğrenip ona göre desteni geliştirebilirsin. Ayrıca bir diğer tavsiyem 4.0 ortalama iksirden fazlasını kullanma.
Hocam sıkıntı saldırmakta değilde savunmakta. Çoğunlukla derecesiz oynamaya çalışıyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
2.6 destesi kullan. yaz google a yazıp bakabilirsin çoğu kart muhtemelen alt arenalarda da mevcuttur o desteyle çıkamayacağın kupa yok tabi levelleri yükselterek.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sıkıntı saldırmakta değilde savunmakta. Çoğunlukla derecesiz oynamaya çalışıyorum.
Mesela dediğin gibi saldırıda sıkıntın yoksa savunma karakterleri eklemen lazım biraz destene. Öyle öyle karakter deneye deneye oluyor bu işler. Ayrıca artık kimse eskisi gibi oynayamıyor oyun çok değişti.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
2.6 destesi kullan. yaz google a yazıp bakabilirsin çoğu kart muhtemelen alt arenalarda da mevcuttur o desteyle çıkamayacağın kupa yok tabi levelleri yükselterek.
Hocam yani ortalama iksir seviyesi 2.6 olanmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela dediğin gibi saldırıda sıkıntın yoksa savunma karakterleri eklemen lazım biraz destene. Öyle öyle karakter deneye deneye oluyor bu işler. Ayrıca artık kimse eskisi gibi oynayamıyor oyun çok değişti.
Hocam oda değişiyor pekka atıyorum iskelet ordusu atılıyor destek cadı gönderiyorum barbar varili atıyor destek şovalye gönderiyorum yavru ejderha atıyor. Böyle böyle gidiyor en sonunda büyü bitince kuleleri kırıyor.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
mesela pekka atarsa çarp atabilirsin. Barbarlar içinde arkadan cadı gönderirsin.
Hocam yani ortalama iksir seviyesi 2.6 olanmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oda değişiyor pekka atıyorum iskelet ordusu atılıyor destek cadı gönderiyorum barbar varili atıyor destek şovalye gönderiyorum yavru ejderha atıyor. Böyle böyle gidiyor en sonunda büyü bitince kuleleri kırıyor.

Top Bottom