🔥İndirim Claw's Nexus K1 RGB Klavye 425 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,422
Çok bir şey beklemeyin. 400/150 TL indirim veren kodlar vardı, onlar kullanırsa çok ucuza gelir.

Çok bir şey beklemeyin. 400/150 TL indirim veren kodlar vardı, onlar kullanırsa çok ucuza gelir.

pahalı izlenimi veren inanılmaz dandik bir klavye gibi duruyor. yine de fiyatından alınabilir gibi geldi

Hocam hediye olarak almayı düşündüm de ekstra indirim var mıdır 150 TL civarı, yoksa az daha ekleyip mekanik almayı düşünüyorum ama kod olursa bunu alırsam süper olur

Tuşlar baskı gakiba el terleyince bir kaç aya silinir, aydınlatması karanlık ortamda yetersiz tuşları göremezsiniz ona göre alın

Bir Et tombik 380 TL olmuş zorla herşeye o alınmaz bu alınmaz diye yazmaktan yorulmadınız ihtiyacı olan bütçesi olmayan alabilir. Teknolojik alet sonuçta ne kadar dayanır ömrü ne olur bilemeyiz bugün en iyi marka ürünler bile 1 hafta sonra sorun çıkarabiliyor ama bütçesi dahilinde alınabilir herkes prof oyuncu değil. Kullanılmayacak ürün değil.

klavyesi olmayan alsın beyler bakmayın siz almayın diyenlere membrana bişey olmaz

9 aydır aktif kullanıyorum ve iddaa ediyorum ki dünyada bundan daha fiyat performans klavye yok öyleki redragon k617 var kutusunda öyle duruyor çünkü bu bence çok daha iyi hele ses seviyesini ayarlamak benim için çok önemli bir özellik harflerde 9 ayda hiç silinmedi ve karanlıkta da tuşları görebiliyorum

Bir Et tombik 380 TL olmuş zorla herşeye o alınmaz bu alınmaz diye yazmaktan yorulmadınız ihtiyacı olan bütçesi olmayan alabilir. Teknolojik alet sonuçta ne kadar dayanır ömrü ne olur bilemeyiz bugün en iyi marka ürünler bile 1 hafta sonra sorun çıkarabiliyor ama bütçesi dahilinde alınabilir herkes prof oyuncu değil. Kullanılmayacak ürün değil.
Aynen öyle 4 senedir 100tl lik dandik everest kullanıyorum hala çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,452
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri