Cloud 3 silah sesleri çok yüksek

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Cloud 3 aldım ama ayak sesleri az silah sesleri çok yüksek geliyor. Kendim ateş ederken falan aşırı fazla ses geliyor ama oyunun kendi sesi ayak sesleri az geliyor nasıl çözerim?

Equlizer programı varsa indir yoksa microsoft store den dolby veya dts al kur onlarla ayar yap veya ön ayar kullan düzelir.

Cloud 3 aldım ama ayak sesleri az silah sesleri çok yüksek geliyor. Kendim ateş ederken falan aşırı fazla ses geliyor ama oyunun kendi sesi ayak sesleri az geliyor nasıl çözerim?
kendi driverini kur oradan ayar çek ngenuity adı.

CS'de ki sesler değişti ufak çaplı. O Yüzden bi farklılık hissedilebilir bu konuda.
C3 2.5 - 3.5K Arasında gayet iyi kulaklık. Farklı alternatif olarak corsair, steelseries falan var.

Rakip olarak logitech g pro x var, onunda fiyatı c3 ile çok alakasız.

Cloud 3 kulaklığı beğenilmez mi ya.

CS'de ki sesler değişti ufak çaplı. O Yüzden bi farklılık hissedilebilir bu konuda.
C3 2.5 - 3.5K Arasında gayet iyi kulaklık. Farklı alternatif olarak corsair, steelseries falan var.

Rakip olarak logitech g pro x var, onunda fiyatı c3 ile çok alakasız.
Siz ne kullanıyorsunuz birde forumlarda yeni çıkan markaları çok öneriyorlar bir taneside Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık bu

Siz ne kullanıyorsunuz birde forumlarda yeni çıkan markaları çok öneriyorlar bir taneside Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık bu
1.5 - 2 Yıldır Cloud III Kablolu kullanıyorum, tüm sesleri net duyabiliyorum.

1.5 - 2 Yıldır Cloud III Kablolu kullanıyorum, tüm sesleri net duyabiliyorum.
Film performansı çok kötü diyen var doğru mu birde hikayeli oyunlar oynarım,FPS oyunlarında adamın nerde olduğunu anlamak çok Zor diyenler var YouTube videolarında ve forumlarda ben bir hata yaptım siz yapmayin gibi yazılar var bende bu yüzden vazgeçmiştim sizce ne derece doğru bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,450
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri