anilardicc
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
5 gün önce amazondan Cloud 3 wireless satın aldım ara sıra sesler robotik oluyor kafayı yicem var mı bir çözümü iade mi etmeliyim ?
kisa bi sure bende yasadim ngenuity uzerinden sifirlayip tekrar eq ayari yaparak duzelttim olmuyorsa iade edip tekrar alabilirsin5 gün önce amazondan Cloud 3 wireless satın aldım ara sıra sesler robotik oluyor kafayı yicem var mı bir çözümü iade mi etmeliyim ?
ne demek takilmasin o kadar para verip aldigimiz urunu sorunlu mu kullanicaz haciTek tük banada oldu girişi değiş düzeliyor devam ediyorsa sorun olabilir fazla takılmamaya çalış
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım5 gün önce amazondan Cloud 3 wireless satın aldım ara sıra sesler robotik oluyor kafayı yicem var mı bir çözümü iade mi etmeliyim ?
pek sanmıyorum hocam bende o şekil kullanmıştım bi ara yaşamadım uzun süre kullanmadım 1 ay filan kullandımModemimle cloud 3 usbsi yan yana duruyor etkisi olur mu acaba
İade edip tekrar satında alabilirsiniz veya değişim talep edin direktAmazondan satın aldım 3 ekime kadar iade edebilirsin diyor 1 hafta daha denememi önerir misiniz iade mi edeyim ?