Çözüldü✓ CLOUD 3 wireless robotik ses sorunu

Reaksiyon skoru
7
5 gün önce amazondan Cloud 3 wireless satın aldım ara sıra sesler robotik oluyor kafayı yicem var mı bir çözümü iade mi etmeliyim ?

Tek tük banada oldu girişi değiş düzeliyor devam ediyorsa sorun olabilir fazla takılmamaya çalış

5 gün önce amazondan Cloud 3 wireless satın aldım ara sıra sesler robotik oluyor kafayı yicem var mı bir çözümü iade mi etmeliyim ?
kisa bi sure bende yasadim ngenuity uzerinden sifirlayip tekrar eq ayari yaparak duzelttim olmuyorsa iade edip tekrar alabilirsin
Tek tük banada oldu girişi değiş düzeliyor devam ediyorsa sorun olabilir fazla takılmamaya çalış
ne demek takilmasin o kadar para verip aldigimiz urunu sorunlu mu kullanicaz haci

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım

Modemimle cloud 3 usbsi yan yana duruyor etkisi olur mu acaba

Amazondan satın aldım 3 ekime kadar iade edebilirsin diyor 1 hafta daha denememi önerir misiniz iade mi edeyim ?

Amazondan satın aldım 3 ekime kadar iade edebilirsin diyor 1 hafta daha denememi önerir misiniz iade mi edeyim ?
İade edip tekrar satında alabilirsiniz veya değişim talep edin direkt

Bende de vardı kasanın önüne takınca usbyi geçti ama bilmiyorum. Sanırım çok yaygın bir durum.

Cloud 3 wireless iade edip 7-8k bandında ne almamı önerirsiniz ?

Geri