Cloud Alpha Mi Daha İyi̇ Olur Alpha S Mi?

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,358
Yeni kulaklık düşünüyorum ve bu ikisi iyi gibi geldi ama aralarındaki farkı pek bilmiyorum. Ses kartı ile ilgili şeyler gördüm ama pek bilgim yok anakartım MSİ B550-A pro.
Aradaki 200-300TL farka değer mi? Bu fiyata başka model önerileride hoş olabilir.

Anakartın ses kartı kötü ikisi yerine direkt CLOUD II tercih ederim. Alpha>Alpha S bu arada ama ses kartın iyi olsaydı. Alpha S kaç para bu arada?

Edit:
Alpha S 1049 liraymış ses kartı da var zaten alınabilir

Son düzenleme:
Anakartın ses kartı kötü ikisi yerine direkt CLOUD II tercih ederim. Alpha>Alpha S bu arada ama ses kartın iyi olsaydı. Alpha S kaç para bu arada?

Edit:
Alpha S 1049 liraymış ses kartı da var zaten alınabilir
merhaba bu ses kart olayını anlamadım ben eski ddr3 anakartım vardı ona taktığım kulaklıkta çok iyi ses geliyordu ama b450 sh2 v2 anakarta geçtim kulaklıktan okadar az ses geliyordu eski nesile göre nie öle kötü geliyordu acaba.

merhaba bu ses kart olayını anlamadım ben eski ddr3 anakartım vardı ona taktığım kulaklıkta çok iyi ses geliyordu ama b450 sh2 v2 anakarta geçtim kulaklıktan okadar az ses geliyordu eski nesile göre nie öle kötü geliyordu acaba.
Eski anakartın modeli neydi

İyi bir ses kartın varsa Cloud Alpha çok iyi kulaklık, onu tercih et derim.

Cloud 2 bence 880 TL daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri