🔥İndirim Cmf buds 2 plus 2000 tl

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
697
Kullanıyorum güzel ürün alabilirsin. Ses tekerleği bi işe yaramıyor ama çokta önemli değil. Ses seviyesi güzel ve nothing apps uygulaması var gayet güzel kontroller.
anc'sini kullanıyor musun verimli mi sence ? bir de kardeşim başörtülü kulaklığın boyutu fazla büyük mü ben küçük arıyorum kulağa baskı yapmaması açısından ? Genel malzeme kalitesi sence nasıl ? Kontroller dokunmatik mi basmatik mi rahat mı ? çok sordum kusura bakma bulmuşken 😅

Prosunu 2900e falan bulursanız onu alın kutudan ses kontrolü falan var

anc'sini kullanıyor musun verimli mi sence ? bir de kardeşim başörtülü kulaklığın boyutu fazla büyük mü ben küçük arıyorum kulağa baskı yapmaması açısından ? Genel malzeme kalitesi sence nasıl ? Kontroller dokunmatik mi basmatik mi rahat mı ? çok sordum kusura bakma bulmuşken 😅
Ancsini bilerek açmıyorum ama gerçekten çok başarılı. Gerçi ilk kulaklığım ama baya araştırdım bunu aldım daha iyisi vardır belkide bilmiyorum. Kulaklık bana büyük gelir diye tırsmıştımda aldığımda kulağın içine direkt oturmuştu. Büyük gözüktüğüne bakma ergonomik baya. Kontrolleri şöyle. 2 kere basıyon bir kere basıyon falan farklı olayları var istediğini ayarlayabiliyorsun uygulamadan. 1 kere kulaklığın üstüne basarak şarkı durdurma, ses verme fln hepsi ayarlaniyo.

ben kullanıyorum güzel değil acayip bass var sesi berrak alamıyorsunuz eqyla flnda düzelmiyor çinden 300 liraya aldığım kz castor pro bundan daha iyi

nasıl kardeşime alıcam kullanan var mı ?
Nothing Cmf Buds 2 kullanıyorum aktif olarak. İşim gereği yurt içi, yurt dışı günde çok sayıda insanla görüşüyorum, toplantılara katılıyorum; Mikrofon konusunda en ufak bir şikayet gelmedi, aksine sesi kaliteli ilettiği için ürünü soranlar olmuştu. Müzik için alınacaksa ortalama bir deneyim sunuyor Buds 2, EQ ile ayar yapılabiliyor ancak ben hiç ellemedim. Belki doğru ayarlar ile daha iyi bir deneyim sunabilir.

Galaxy buds 3 fe nasıldır

ben kullanıyorum güzel değil acayip bass var sesi berrak alamıyorsunuz eqyla flnda düzelmiyor çinden 300 liraya aldığım kz castor pro bundan daha iyi
Senin kulağının berraklık hissi farklı demek ki. Ben gayet soft ses alıyorum yeterli. Hatta steel series artic nova 5 kulaklığım var arada bi şarkı dinlerken sarmadığı için dışarı çıkıp yürüyerek şarkı dinliyom bu kulaklıkla.

EQ Ayarları çok ayrıntılı olmasa da ayarlama yapabiliyorsunuz unutmayın bass fazla geliyor ise kısabilirsiniz :)

Geri