Neler Yeni

CNBC-e Türkiye' ye geri geliyor.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
GOCLuc4WAAEH6qI.png

Bodrum belediyesindeki billoardlara yukardaki gibi reklam asmışlar. Özledik valla.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Show değil mi bu?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Gelecek ama getiren firma farklı bu sefer ve sadece ekonomi kanalı olacak haberlere göre.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Mehmet Aslan
Alıntıyı görüntüle
Bodrum belediyesindeki billoardlara yukardaki gibi reklam asmışlar. Özledik valla.
Bugün İzmir Hilal de görmüştüm yeni yapılmış bir binanın üstünde dijital ekranda logosu vardı. Dedim ben bu ismi biryerden hatırlıyorum sonradan aklıma geldi :D Yayın binaları gördüğüm yer olabilir belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelecek ama getiren firma farklı bu sefer ve sadece ekonomi kanalı olacak haberlere göre.
Film dizi de olsaymış keşke. Ekonomiyse izlemem gibi :D

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Aga be Babam Borsa ile ilgileniyor bende kücükken işyerinde Fotoğraflarda Hep Arka planda Gün ortası vs. Ekonomi programları acık olurdu :) Annanemlerde Sünger Bob seyrederdik :)

Öyle bir geçer zaman kii...

Bugün İzmir Hilal de görmüştüm yeni yapılmış bir binanın üstünde dijital ekranda logosu vardı. Dedim ben bu ismi biryerden hatırlıyorum sonradan aklıma geldi :D Yayın binaları gördüğüm yer olabilir belki.

Film dizi de olsaymış keşke. Ekonomiyse izlemem gibi :D
Ekonominin en iyisiydi zamanında, Gurme Borsacılar kaçırmaz :D

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
SİMson family doctor who sunger pop gibi diziler eskisi gibi gelicek mi madagaskar felan off küçüklüm..
Show TV logosuna benziyor
Aga be Babam Borsa ile ilgileniyor bende kücükken işyerinde Fotoğraflarda Hep Arka planda Gün ortası vs. Ekonomi programları acık olurdu :) Annanemlerde Sünger Bob seyrederdik :)

Öyle bir geçer zaman kii...

Ekonominin en iyisiydi zamanında, Gurme Borsacılar kaçırmaz :D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Son düzenleme:

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Heath Ledger
Aklıma yeni kanal önerisi geldi. Toplayacan tüm kripto ve borsa içerik üreticilerini. Bir kanal açacaksın. Sadece finans üzerine yayın yapacaksın. Hem halkı bilinçlendirecek. Hem de yayın hayatına devam edebilecek bir kanal olur diye düşünüyorum

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Aklıma yeni kanal önerisi geldi. Toplayacan tüm kripto ve borsa içerik üreticilerini. Bir kanal açacaksın. Sadece finans üzerine yayın yapacaksın. Hem halkı bilinçlendirecek. Hem de yayın hayatına devam edebilecek bir kanal olur diye düşünüyorum
CNBC e Zaten Borsacıları Topladı. Bir Abimiz vardı Zamanında Tacirler Yatırım (Aracı Kurum) Müdürlerindendi. Onun gibi çesitli Borsacılar Hocalar vs vs cıkıyordu. Kripto o zaman yoktu,yeni kanala adapte olur zaten diye düsünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,758
Üyeler
169,618
Son üye
Hesher1
Top Bottom