MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Teşekkür ederim yine de.Maalesef yüklü değil, yeni haritayı da hiç oynamadım.
Teşekkür ederim yine de.Maalesef yüklü değil, yeni haritayı da hiç oynamadım.
Bence siz bir bakın. MW'nin sevilmemesinin en büyük sebebi, bol bol propaganda içermesi.Call of Duty: Vanguard Reviews
This is WWII combat like never before. Witness the origins of Special Forces as you play a pivotal role and change the face of history, forming Task Force One in a gripping Campaign across four major theaters of war. Become an original Special Forces Operator in an online Multiplayer rich in...www.metacritic.com
Call of Duty: Black Ops Cold War Reviews
Black Ops Cold War will drop fans into the depths of the Cold War's volatile geopolitical battle of the early 1980s. Nothing is ever as it seems in a gripping single-player Campaign, where players will come face-to-face with historical figures and hard truths, as they battle around the globe...www.metacritic.com
bi bakın derimCall of Duty: Modern Warfare Reviews
Prepare to go dark, Modern Warfare® is back! The stakes have never been higher as players take on the role of lethal Tier One operators in a heart-racing saga that will affect the global balance of power. Call of Duty®: Modern Warfare® engulfs fans in an incredibly raw, gritty, provocative...www.metacritic.com
ben ikisinide oynadım hiçbiri bana mw 2 tadı vermediBence siz bir bakın. MW'nin sevilmemesinin en büyük sebebi, bol bol propaganda içermesi.
Cold War'ın sevilmemesinin nedeni ise, Genel olarak multiplayerdaki sorunlar.
Üstte yazdığım gibi. bütçeleri arasında o kadar fark var ki, öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız zaten.ben ikisinide oynadım hiçbiri bana mw 2 tadı vermedi
aaaaaaa öyle kalitede bi oyun yokmu mw 2 kalitesinde crysis 1 ne araunutulduKi, Modern Warfare 2 için ayrılan bütçenin 5'te 1'i kadar bütçe ayrıldı Modern Warfare (2019)'a.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstte yazdığım gibi. bütçeleri arasında o kadar fark var ki, öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız zaten.
Mesela Call of Duty Black ops Cold war için ayrılan bütçe, COD MW2 için ayrılan bütçenin 10'da 1'i bile değil neredeyse.
Bende silmiştim. Güzelim oyunu bozdular...arkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?
?? Tamamen farklı firmalar. Zaten ben MW2 EN KALİTELİ OYUN! demedim. öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız dedim. ki MW2 Crysisten sonra çıktı.aaaaaaa öyle kalitede bi oyun yokmu mw 2 kalitesinde crysis 1 ne araunutuldu
şaka yaptım ya?? Tamamen farklı firmalar. Zaten ben MW2 EN KALİTELİ OYUN! demedim. öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız dedim. ki MW2 Crysisten sonra çıktı.
Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba.?? Tamamen farklı firmalar. Zaten ben MW2 EN KALİTELİ OYUN! demedim. öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız dedim. ki MW2 Crysisten sonra çıktı.
Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?Bende silmiştim. Güzelim oyunu bozdular...
Eski harita daha güzeldi. Birde yeni guncellemeden sonra ping çıkıyor bende. Oyun başladıktan 2.3 dk sonra ping yükselip iniyor sık sık. Sadece Warzone da.Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba.
Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?
Apex Legends yüklü değilse bence onu yükle hocam. Eğer gerçekçi bir savaş istiyorsan, PUBG yükle. Warzone'u birazcık KAOS olarak buldum ben.Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba.
Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?
Dedim ya, Apex sarmıyor. PUBG de artık bildiğin mobil oyun gibi oldu. Büyük ihtimalle yine BF1 ya da BFV döneceğim.Apex Legends yüklü değilse bence onu yükle hocam. Eğer gerçekçi bir savaş istiyorsan, PUBG yükle. Warzone'u birazcık KAOS olarak buldum ben.
Hunt Showdown veya Fortnite deneyebilirsin.Dedim ya, Apex sarmıyor. PUBG de artık bildiğin mobil oyun gibi oldu. Büyük ihtimalle yine BF1 ya da BFV döneceğim.