COD:Warzone eski haline dönecek mi

bi bakın derim
Bence siz bir bakın. MW'nin sevilmemesinin en büyük sebebi, bol bol propaganda içermesi.
Cold War'ın sevilmemesinin nedeni ise, Genel olarak multiplayerdaki sorunlar.

Ki, Modern Warfare 2 için ayrılan bütçenin 5'te 1'i kadar bütçe ayrıldı Modern Warfare (2019)'a.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ikisinide oynadım hiçbiri bana mw 2 tadı vermedi
Üstte yazdığım gibi. bütçeleri arasında o kadar fark var ki, öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız zaten.

Mesela Call of Duty Black ops Cold war için ayrılan bütçe, COD MW2 için ayrılan bütçenin 10'da 1'i bile değil neredeyse.

Ki, Modern Warfare 2 için ayrılan bütçenin 5'te 1'i kadar bütçe ayrıldı Modern Warfare (2019)'a.

Üstte yazdığım gibi. bütçeleri arasında o kadar fark var ki, öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız zaten.

Mesela Call of Duty Black ops Cold war için ayrılan bütçe, COD MW2 için ayrılan bütçenin 10'da 1'i bile değil neredeyse.
aaaaaaa öyle kalitede bi oyun yokmu mw 2 kalitesinde crysis 1 ne araunutuldu

arkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?
Bende silmiştim. Güzelim oyunu bozdular...

aaaaaaa öyle kalitede bi oyun yokmu mw 2 kalitesinde crysis 1 ne araunutuldu
?? Tamamen farklı firmalar. Zaten ben MW2 EN KALİTELİ OYUN! demedim. öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız dedim. ki MW2 Crysisten sonra çıktı.

?? Tamamen farklı firmalar. Zaten ben MW2 EN KALİTELİ OYUN! demedim. öyle bir kalitede oyunun gelmesi imkansız dedim. ki MW2 Crysisten sonra çıktı.
Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba.

Bende silmiştim. Güzelim oyunu bozdular...
Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?

Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba.

Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?
Eski harita daha güzeldi. Birde yeni guncellemeden sonra ping çıkıyor bende. Oyun başladıktan 2.3 dk sonra ping yükselip iniyor sık sık. Sadece Warzone da.
2 kere silip yükledim aynı.

Apex Legends yüklü değilse bence onu yükle hocam. Eğer gerçekçi bir savaş istiyorsan, PUBG yükle. Warzone'u birazcık KAOS olarak buldum ben.

Apex Legends yüklü değilse bence onu yükle hocam. Eğer gerçekçi bir savaş istiyorsan, PUBG yükle. Warzone'u birazcık KAOS olarak buldum ben.
Dedim ya, Apex sarmıyor. PUBG de artık bildiğin mobil oyun gibi oldu. Büyük ihtimalle yine BF1 ya da BFV döneceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,799
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri