firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler.Hayılı olsun o zaman.
Teşekkürler.Hayılı olsun o zaman.
hoBu eski bir konu .
Sonuç olarak bunu aldım.
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Teşekkürler.
Techno konu 3aralıkta açılmış arkadaşlar niye şimdi yazıyor asdadadsBu eski bir konu .
Sonuç olarak bunu aldım.
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Ben Lightshot la çok fazla ss aldığım için ve %60 klavyelerde print screen tuşu olmadığından vazgeçtim )Bana sıkıntı çıkarırdı, ama seni bilemem.
Hayırlı olsun eski konu olduğuna göre gelmiştir herhalde kargo klavyeyi beğendinizmi?Bunu aldım.GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yok daha gelmedi, dün aldım .Hayırlı olsun eski konu olduğuna göre gelmiştir herhalde kargo klavyeyi beğendinizmi?
Gelince bir incelemesini yaparsınız o zaman. Birde hangi switch'i aldınız.Yok daha gelmedi, dün aldım .
Ön sipariş ürünü olduğu için 24 OCAK'tan sonra gelecek diyor.
Yapacağım. Brown switch tercih ettim.Gelince bir incelemesini yaparsınız o zaman. Birde hangi switch'i aldınız.