TahaÖzçelik27
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır tam olarak öyle değil.O dersler olmasa 3 milyon kişi üniversiteye nasıl yerleşecek hepsini tek tek sınav mı yapacaklar
Dil Bölümü okuyacak adam Matematik görmesin kardeşim. Burda dil bölümünde okuyacak arkadaşları dil testinden geçirmek en mantıklısı. O şekil yerleştirme yapılmasını uygun buluyorum ben.
Sözel okuyacak adam Matematik görmesin. (Zaten yine KPSS'de görmeyecek mi. Yine çalışacak matematiğe.Bari kafası şimdiden rahat olsun)
Sayısal zaten görmeli de ama geri kalan iki bölümün görmesi boş, gereksiz ve saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya tabi ne kolay söylemesi mevzu yapamamak değil. Yapabilsem de düşüncem aynı olurdu.Matematiği yapamıyorsanız temeliniz eksik demektir, bu yüzden matematik temelini geliştireceğiniz kolay bir kitap alıp temelinizi geliştirmeniz gerekmektedir bu yüzden size katılmıyorum hocam yani anlayacağınız matematik gereksiz bir ders değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya bilemiyorum hocam zaten okulu bırakmayı düşünücem artık gerçekten.Lİsedeyken benim matematiğim de pek iyi değildi, konuyu yazan arkadaş eğer lisede temelini atmazsa sonraki yıllarda gireceği YKS,KPSS gibi sınavlarda temelden başlamak zorunda kalacak,bu yüzden lisede matematiği iyice kavraması lazım.
Biliyorsunuz, Türkiye'de diploması olup da işsiz kalan kişi sayısı çok fazla. O yüzden ben artık bazı işlerde çırak olarak başlayıp o işte uzmanlaşmayı ve meslek edinmeyi düşünüyorum, paran varsa hayatın da var demektir. O yüzden okumayıp da yine de para kazanabilecek yollar var.Üniversite okuyup da işsiz kalma şansım da var çünkü. Yok temel matematik yok şu yok bu. Sıkıldım artık.
Hayalimden bile soğudum artık...
Son düzenleme: