Boşta etmez diye biliyorumCoil Whine'lı ekran kartı boşta garip bir ses çıkarıyor, kombi gibi ama biraz daha düşüğü.
Sinek vızıltısı gibi bir ses ise büyük ihtimalle Coil Whine fakat değilse merak etmeyin. Eğer varsa ve 14 gün olmadıysa kartınızı alalı direk değişim isteyin.Coil Whine'lı ekran kartı boşta garip bir ses çıkarıyor, kombi gibi ama biraz daha düşüğü.
Bilmiyorum garip geliyor, coil whine dert etmiyorum fakat boşta gelen bu ses 1 hafta önce yoktu.Cins cins hareketleri var Coil Whine'ın ama fan sesiyle karıştırıyor olabilir misiniz?
Yani bu bilgisayardan gelen sesler bana sıkıntı çıkartmıyor fakat insanı bilinmeyen korkutuyor endişe etmeli miyim ?Sinek vızıltısı gibi bir ses ise büyük ihtimalle Coil Whine fakat değilse merak etmeyin. Eğer varsa ve 14 gün olmadıysa kartınızı alalı direk değişim isteyin.
Sıvı soğutma kullanıyor musunuz?Sanmıyorum fan sesi olduğunu böyle kombi su devretme sesi gibi geliyor, bazen geliyor bazen gelmiyor.
Çözebildin mi?Coil Whine'lı ekran kartı boşta garip bir ses çıkarıyor, kombi gibi ama biraz daha düşüğü.