Coil Whine çıktı ama FurMark ta tetiklenmiyor...

K1Y0H1M3

80+
Reaksiyon skoru
68
Palit RTX5070Ti ekran kartım var, aylardır çiçekler gibi kullanıyodum bu sabah coil whine patlak verdi... işin garip tarafı oyunlarda ekran kartı %100 e ulaşınca ses çıkıyor ama furmarkta kartın canına okurken hiç tetiklenmiyor... başka bir şey olma ihtimali nedir? ve coil whine ise değişim gibi bi hakkım varmı?

Palit RTX5070Ti ekran kartım var, aylardır çiçekler gibi kullanıyodum bu sabah coil whine patlak verdi... işin garip tarafı oyunlarda ekran kartı %100 e ulaşınca ses çıkıyor ama furmarkta kartın canına okurken hiç tetiklenmiyor... başka bir şey olma ihtimali nedir? ve coil whine ise değişim gibi bi hakkım varmı?
Belli bir Desibelin üstünde değilse değişim yapmazlar anlıyacağınız çok rahatsız etmiyorsa uğraşmayın kendi kendine düzeledebilir artadabilir.

coil whine genelde yüksek fps değerlerinde ses çıkıyor, benchmark'ta çıkmazsa bile oyunların ana menülerinde falan kesinlikle çıkıyor.

3Dmark'ta en çok kendini belli eder onu denedin mi dx12 testinde?

evet evet normalde oyunlarda fps limitleyici kullanırım fantezi olsun diye açtım uçurdum fpsi ama bu seferde bu patlak vardi... ula kaaaaç yıl önce 970 kullanıyodum ondada vardı 5070 e geçtik gene aynı sorun...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3Dmark'ta en çok kendini belli eder onu denedin mi dx12 testinde?
hemen bi deniyim

Msi afterburnerdan denediniz mi yüze çekmeyi

Güç Kaynağın Nedir ?

Alışmaktan başka çözümü yok. Bazı oyunlarda çıkıyor bende örneğin ets2. 7900 gre kullanıyorum.

evet evet normalde oyunlarda fps limitleyici kullanırım fantezi olsun diye açtım uçurdum fpsi ama bu seferde bu patlak vardi... ula kaaaaç yıl önce 970 kullanıyodum ondada vardı 5070 e geçtik gene aynı sorun...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen bi deniyim
Vereceği maksimum sesi orada verir. Sesin zamanla düşme ihtimalde düşük bu arada. Bende rx 6600 xt var zamanla alıştım ninni gibi geliyor.

Oyunlarda degilde menü kısmında ses çıkıyor bende de.

Geri