Yardım Coil Whine5070Ti Gainward incehesap

Jssa Jssc

80+
Reaksiyon skoru
19
yeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
zaten aşırı şiddetli değilse red gelir kendi kutusu dışında güzelce bir koliye kot patpat sar gerekirse sıvıya karşılık poşet sar kutuyu banta sıvı gelirse karta ulaşmasın

Adamlar test etmeden nasıl tespit edecekler coil whine var mı yok mu ?

haklılar tabi, sadece üzerimde şanssızlığımın getirdiği bir gerginlik var. Dediğiniz gibi poşetleyip göndereyim o zaman

düşük bir cw sesi ise red gelir ama oyuna girdiğin gibi gelmesi normal değil o durumda değişim olabilir

Düşük bir cw sesi ise bence zararı yok. Yeni gelende de olabilir.

Bende de bazen cızırtı gibi bir ses geliyordu camı biraz ittirince düzeldi. Aradan hava geçiyormuş.

Bende de bazen cızırtı gibi bir ses geliyordu camı biraz ittirince düzeldi. Aradan hava geçiyormuş.
şuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende.

Düşük bir cw sesi ise bence zararı yok. Yeni gelende de olabilir.
Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da satmamı zorlaştıracak. 1 yıl içerisinde kartı değiştirme ihtimalim var çünkü.
düşük bir cw sesi ise red gelir ama oyuna girdiğin gibi gelmesi normal değil o durumda değişim olabilir
Yüksek fps alınca ses artıyor, 60 fpse limitleyince bayağı azalıyor.
msi afterburner'da fan hızını arttırdığımda bilgisayar boştayken fandan da ses geliyor. ama ikisi farklı sesler. fan da sıkıntılı herhalde anlamadım gitti

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
şuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende.

Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da satmamı zorlaştıracak. 1 yıl içerisinde kartı değiştirme ihtimalim var çünkü.

Yüksek fps alınca ses artıyor, 60 fpse limitleyince bayağı azalıyor.
msi afterburner'da fan hızını arttırdığımda bilgisayar boştayken fandan da ses geliyor. ama ikisi farklı sesler. fan da sıkıntılı herhalde anlamadım gitti
o zaman normaldir eğer ses çoksa değişim yaparlar yada internet üzerinden aldıysan 14 gün koşulsuz iade hakkın var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,333
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri