zaten aşırı şiddetli değilse red gelir kendi kutusu dışında güzelce bir koliye kot patpat sar gerekirse sıvıya karşılık poşet sar kutuyu banta sıvı gelirse karta ulaşmasınyeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
düşük bir cw sesi ise red gelir ama oyuna girdiğin gibi gelmesi normal değil o durumda değişim olabiliryeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
Bende de bazen cızırtı gibi bir ses geliyordu camı biraz ittirince düzeldi. Aradan hava geçiyormuş.yeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
şuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende.Bende de bazen cızırtı gibi bir ses geliyordu camı biraz ittirince düzeldi. Aradan hava geçiyormuş.
Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da satmamı zorlaştıracak. 1 yıl içerisinde kartı değiştirme ihtimalim var çünkü.Düşük bir cw sesi ise bence zararı yok. Yeni gelende de olabilir.
Yüksek fps alınca ses artıyor, 60 fpse limitleyince bayağı azalıyor.düşük bir cw sesi ise red gelir ama oyuna girdiğin gibi gelmesi normal değil o durumda değişim olabilir
o zaman normaldir eğer ses çoksa değişim yaparlar yada internet üzerinden aldıysan 14 gün koşulsuz iade hakkın varşuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende.
Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da satmamı zorlaştıracak. 1 yıl içerisinde kartı değiştirme ihtimalim var çünkü.
Yüksek fps alınca ses artıyor, 60 fpse limitleyince bayağı azalıyor.
msi afterburner'da fan hızını arttırdığımda bilgisayar boştayken fandan da ses geliyor. ama ikisi farklı sesler. fan da sıkıntılı herhalde anlamadım gitti
Umarım ses çokturo zaman normaldir eğer ses çoksa değişim yaparlar yada internet üzerinden aldıysan 14 gün koşulsuz iade hakkın var
o zaman en kötü thy ye başvurursun rahat olUmarım ses çokturinternet üzerinden aldım evet, 4 ekimde incehesap.com