🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

kayıt oldum, uygulamadan bonusa tıkladım 20 sefer, 195 tl oldu. 650 tl attım bonusu aldım, 650 tl lik rpl aldım sattım 10 lira kesti baktım 0-1000 yazan spot hacim dolmamış, beklemem gerektiğini bilmiyordum birdaha rpl alıp sattım 10 lira daha kesti ( siz yapmayın bekleyin) bekledim bir süre sonra oldu. Şimdi anlamadığım bu işlemi yarın ve sonraki gün yine mi yapmam gerek bilen aydınlatabilir mi

Bin liralık btc aldım bende satmadım daha. Satmadan görev tamamlanmıyor mu ? 2 saat olacak görev yeşil tık olmadı

sikayetvara bakayim dedim parasını çekemeyenlerle dolu yorumlar var beyler dolandirilmazsiniz umarım

gelen bonus para çekilmiyor ki aga ytırdığımızı çekebiliyoz sadece 😂 boşuna uğraştık gitti 30 lira içerdeyim

kyc için ikametgah belgesi kodu fln istiyo doğrumu ilerliyorum?

gelen bonus para çekilmiyor ki aga ytırdığımızı çekebiliyoz sadece 😂 boşuna uğraştık gitti 30 lira içerdeyim
Yok bonusu da çekebiliyoruz, usdt olarak gelmiş bonus para. Onu try a çevirip çekebiliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl ben çektim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paranız usdtde diye try olarak çekemiyor olmayasınız ?
Evet hallettim. Benim hatam. Lakin kod gelmiyor bir türlü çekemiyorum. Arayacam bakam müşteri hizmetlerini

Geri