🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

hızlı al sat yapmayın olacaktır inşallah.

Son düzenleme:
hesap doğruladık para gelmedi şimdi al sat için para yatırıcam ama gram güven vermedi direkt vermesi gerekmiyomuydu?

hesap doğruladık para gelmedi şimdi al sat için para yatırıcam ama gram güven vermedi direkt vermesi gerekmiyomuydu?
Ben dün akşam doğrulamıştım bana da gelmedi. Şuan böyle gözüküyor.

Ekler

• 1000054502.webp
    1000054502.webp
    86.7 KB · Hit: 74
1- Borsaya kayıt olun
2- KYC ve işlem yapmadan önce etkinliğe kayıt olun
3- KYC yapın ve varlıklar kısmına gidin
4- Bonus gibi bir şey çıkıyor ona 20 defa basarak bonusu etkinleştirin
5- 600 TL Yatırın ve 1000 TL hacim olacak şekilde al-sat yapın (USDT/TRY Hariç)

Etkinliğin ilk periyodu 8 Hazirdan'da bitiyor, sonrasında 7 iş günü içinde dağıtım yapılacak.
20 hazirandan sonra yapsam 1000tl yi kazanabiliyo muyum

bana ekstra bonus verdı 350 tl daha yatırarak 15 defa tıklma hakkı olan bır şey geldı bırden

250 lira veriyoruz dediği o zaten. 250+ bonus değil
knk ozmn 250tl vermesi gerekirdi 195 tl değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca kolay al satı da denedim işlem yap seçeneğinde denedim ama hiç bir turlu 1000tl hacimle al sat onay kutucuğu onaylanmadı yapacağınız işe s

düzeltme arkadaşlar hızlı al sat ya da işlem yap seçeneğine tıklamanıza gerek yok her türlü onaylıyor ama o kutucuğa tıklayınca onaylanma işareti geldi mesela şuan yaptığım işlemi 2028 tl olarak göstermiş muhtemelen sizinki de sayılacaktır

ayrıca kolay al satı da denedim işlem yap seçeneğinde denedim ama hiç bir turlu 1000tl hacimle al sat onay kutucuğu onaylanmadı yapacağınız işe s

düzeltme arkadaşlar hızlı al sat ya da işlem yap seçeneğine tıklamanıza gerek yok her türlü onaylıyor ama o kutucuğa tıklayınca onaylanma işareti geldi mesela şuan yaptığım işlemi 2028 tl olarak göstermiş muhtemelen sizinki de sayılacaktır
foto varmı hocam ne kutucuyu kafa karıştı? 1000tl dolunca bir şeye basmak gerekiyor mu?

250 TL verecez demiyor 250 tl değerinde vereceğiz diyor. Verdiği de 250 tl değerinde usdt. Onu TL'ye çevirdiğimizdeki kesintiyle 195 tl ye mal oluyor muhtemelen o yüzden öyle.
  • Görev 1 ve Görev 2 ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.
    • Ödül Tamamlama Periyotları:
    • Periyot 1: 2 Haziran - 8 Haziran
    • Periyot 2: 9 Haziran - 15 Haziran
    • Periyot 3: 16 Haziran - 22 Haziran
    • Periyot 4: 23 Haziran - 30 Haziran
anladığım kadarıyla anca 8 haziran sonrası 7 iş günü içinde gelir 250tl ve 750tl

aynen hocam nasıl yaptınız bende de gözükmüyor, dün yaptım bugün yaptım işlem halen güncellenmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri