En son neler yaptın indirdin vesayre virüs kapmış olabilir detaylı virüs taraması yap. Modemini kapat 1dk sonra geri aç ayrıca teamviewer açık değildi demi.Arkadaşlar az önce bilgisayarımda takılırken biranda başkası kontrol etmeye başladı bildiğiniz kafasına göre takıldı hemen pc yi kapattım bu nasıl olmuş olabilir ne yapabilirim bu konu hakkında ?
şöyle birşeyden şüpheleniyorum steamde aile paylaşımlı bir hesap var arkada açıktı ordan başka birisi aile görünümünde olan birisi benim bilgisayarımı yönetebilir miEn son neler yaptın indirdin vesayre virüs kapmış olabilir detaylı virüs taraması yap. Modemini kapat 1dk sonra geri aç ayrıca teamviewer açık değildi demi.
1 ay öncesine falan kurtarma yapsa daha temiz çözüm değil mi?W10 varsa modemi kapatıp pc'i aç, sonra defenderden virüs taraması yap.
Hayır , Darkomet.Rat tarzı program lazım dediklerimizi yap bu aradaşöyle birşeyden şüpheleniyorum steamde aile paylaşımlı bir hesap var arkada açıktı ordan başka birisi aile görünümünde olan birisi benim bilgisayarımı yönetebilir mi
Bazı pc'lerde kurtarma kapalı olabiliyor.1 ay öncesine falan kurtarma yapsa daha temiz çözüm değil mi?
O da mantıklı da İnşallah önceden güncellemiştir veri tabanınıBazı pc'lerde kurtarma kapalı olabiliyor.
Bence uzaktan bağlantıları interneti kapatarak kesip, sonra virüsü temizlemesi daha mantıklı.
Trojen yemişsiniz hocam büyük ihtimalle modemi sıfırlayın en son indirdiğiniz tüm şüpheli şeyleri silinArkadaşlar az önce bilgisayarımda takılırken biranda başkası kontrol etmeye başladı bildiğiniz kafasına göre takıldı hemen pc yi kapattım bu nasıl olmuş olabilir ne yapabilirim bu konu hakkında ?
steam alakası olacağını sanmamşöyle birşeyden şüpheleniyorum steamde aile paylaşımlı bir hesap var arkada açıktı ordan başka birisi aile görünümünde olan birisi benim bilgisayarımı yönetebilir mi
hocam interneti kesip virüs taraması yapınArkadaşlar az önce bilgisayarımda takılırken biranda başkası kontrol etmeye başladı bildiğiniz kafasına göre takıldı hemen pc yi kapattım bu nasıl olmuş olabilir ne yapabilirim bu konu hakkında ?