Çok acil Laptop Önerisi

acheronx

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
9000
Arkadaşlar selamlar öncelikle Tam bir fiyat performans ürününe ihtiyacım var alıp sıkıldığımda oyunlar oynayacağım güzel bir performansla idare edebileceğim bir laptop arıyorum 9bin bütçe var lakin biraz zorlayacak bu beni sizlerin önerilerini bekliyorum aklımda acerin nitro 5 AN15-55 modeli var i5 10300 işlemcili olan 7.700 tl civarı alırsam bir müddet sonra 16 rame çevirebilirim alınır mı olan arkadaşlarda fikrini belirtirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden

Arkadaşlar selamlar öncelikle Tam bir fiyat performans ürününe ihtiyacım var alıp sıkıldığımda oyunlar oynayacağım güzel bir performansla idare edebileceğim bir laptop arıyorum 9bin bütçe var lakin biraz zorlayacak bu beni sizlerin önerilerini bekliyorum aklımda acerin nitro 5 AN15-55 modeli var i5 10300 işlemcili olan 7.700 TL civarı alırsam bir müddet sonra 16 rame çevirebilirim alınır mı olan arkadaşlarda fikrini belirtirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden
Acer genelde tavsiye ediliyor. Alternatif olarak Asus TUF serisine de bakabilirsiniz.

bunlar arasında kaldım lakin 60 hz ekran olması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı

Ben Asus Rox strix G15 Modelini Aldım tavsiye ederim 144hz ekran var Süper Herşeyi
bu ürün üstünde de bayağı düşündüm lakin fiyat performans aradığımda aynı özelliklerde ve fiyatlarda ti ekran kartlı sistemlerde var aradığım biraz fiyat performans ürünü ama güzel bilgisayar güle güle kullan brom

bu ürün üstünde de bayağı düşündüm lakin fiyat performans aradığımda aynı özelliklerde ve fiyatlarda ti ekran kartlı sistemlerde var aradığım biraz fiyat performans ürünü ama güzel bilgisayar güle güle kullan brom
Knk özelleştirme biliyorsun Efsane Bakma

Post automatically merged:

Bu da olabilri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds