Neler Yeni

Çok Fazla Kan Geliyor

Bu posttaki herkes dua ederse kendiliğinden geçer herkes dua edebilir mi???

JSezar

80+ Silver
Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kanka sen bi doktora acilinden yarın git. Şaka değil. Ben de benzer bir şeyden gittim ben de çekiniyordum ama şaka değil bu can. Genel cerrahi doktoru zaten bunun bilincinde.

Sen dua et de evresi gelişmememiş olup ilaçla, sıcak suyla geçebilecek düzeyde olsun.

Kanka sen bi doktora acilinden yarın git. Şaka değil. Ben de benzer bir şeyden gittim ben de çekiniyordum ama şaka değil bu can. Genel cerrahi doktoru zaten bunun bilincinde.
Devlete hemen gidemem randevu alıcam oda taa 20 gün özel içinde şuan sıkışığım

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Cidden milleti böyle saçma sapanmı trollüyorsun dini üzerinden falan hastalıkla? Yani bu hastalıklı zihniyet türedi son birkaç dönemdir anlamıyorum, adamlar deprem enkazı altındaki adama bile bunu yaptılar sizin nasıl bir yetiştirilme şekliniz, insanlıktan ve medeniyetten uzak yapınız var cidden anlam veremiyorum. Neden yaparsınız şöyle hareketler ne bu kişilik bozukluğu... @Mehmet Yılmaz ilgilenir misin?

Cidden milleti böyle saçma sapanmı trollüyorsun dini üzerinden falan hastalıkla? Yani bu hastalıklı zihniyet türedi son birkaç dönemdir anlamıyorum, adamlar deprem enkazı altındaki adama bile bunu yaptılar sizin nasıl bir yetiştirilme şekliniz, insanlıktan ve medeniyetten uzak yapınız var cidden anlam veremiyorum. Neden yaparsınız şöyle hareketler ne bu kişilik bozukluğu... @Mehmet Yılmaz ilgilenir misin?
Ne trolü kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek ki dinsizsin dua diyince zoruna gidiyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Devlete hemen gidemem randevu alıcam oda taa 20 gün özel içinde şuan sıkışığım
Ailenden yardım iste dostum. Bunun ameliyatı da yüksek para değildi randevusu da tabii medical park filan değilse.

Sürecin uzuyor canını önemsemek yerine parayı düşünüyorsun. Böyle olmaz.

Ailenden yardım iste dostum. Bunun ameliyatı da yüksek para değildi randevusu da tabii medical park filan değilse.

Sürecin uzuyor canını önemsemek yerine parayı düşünüyorsun. Böyle olmaz.
Yarın bi randevu alıyım bakıyım.. Hastalık bile iyiyi vuruyor

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Ne trolü kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek ki dinsizsin dua diyince zoruna gidiyor
Yok buradaki herkes dua ederse geçer falan bilmem ne dalga geçer gibi. Git doktora şifanı ara öyle dua et, dalga geçer gibi burada milletle uğraşıyorsun komik olduğunu mu sanıyorsun. Herkesin en son tepkisi bu oluyor "ne trolü" falan filan. Kan dışkılayacaksın, fobim var diyip doktora gitmeyeceksin, bu işin fobiliği geçmiş. Sen burada milletin duasıyla, Allah'a inancıyla dalga geçme peşine düşmüşsün yazık kafana cidden.

Yok buradaki herkes dua ederse geçer falan bilmem ne dalga geçer gibi. Git doktora şifanı ara öyle dua et, dalga geçer gibi burada milletle uğraşıyorsun komik olduğunu mu sanıyorsun. Herkes en son tepkisi falan bu oluyor ne trolü falan filan. kan dışkılayacaksın fobim var diyip doktora gitmeyeceksin, bu işin fobiliği geçmiş, sen burada milletin duasıyla, Allah'a inancıyla dalga geçme peşine düşmüşsün yazık kafana cidden.
Sen ne diyosun ya

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,375
İsim
Oğuz
Basur büyük ihtimal, bende de var. İleri derece değilse ameliyat etmiyorlar ve ara sıra kan ve ağrı olabiliyor.

Top Bottom