ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu posttaki herkes dua ederse kendiliğinden geçer herkes dua edebilir mi???
Bakar. Çocuk için 16dan sonra bakmıyorlar genelde.18 yaş altı benim uzun zamandır var ben çok önemsemedim ve ilerlediğini düşünüyorum. 18 yaş altına genel cerrahi bakar mı
Popişte yara,çatlak,akıntı vsKral basur ne oluyo açıklicak var mı
Nah geçer bro,yarın hemen doktora gitBu posttaki herkes dua ederse kendiliğinden geçer herkes dua edebilir mi???
Kanka sen bi doktora acilinden yarın git. Şaka değil. Ben de benzer bir şeyden gittim ben de çekiniyordum ama şaka değil bu can. Genel cerrahi doktoru zaten bunun bilincinde.Bu posttaki herkes dua ederse kendiliğinden geçer herkes dua edebilir mi???
Devlete hemen gidemem randevu alıcam oda taa 20 gün özel içinde şuan sıkışığımKanka sen bi doktora acilinden yarın git. Şaka değil. Ben de benzer bir şeyden gittim ben de çekiniyordum ama şaka değil bu can. Genel cerrahi doktoru zaten bunun bilincinde.
Cidden milleti böyle saçma sapanmı trollüyorsun dini üzerinden falan hastalıkla? Yani bu hastalıklı zihniyet türedi son birkaç dönemdir anlamıyorum, adamlar deprem enkazı altındaki adama bile bunu yaptılar sizin nasıl bir yetiştirilme şekliniz, insanlıktan ve medeniyetten uzak yapınız var cidden anlam veremiyorum. Neden yaparsınız şöyle hareketler ne bu kişilik bozukluğu... @Mehmet Yılmaz ilgilenir misin?Bu posttaki herkes dua ederse kendiliğinden geçer herkes dua edebilir mi???
Ne trolü kardeşCidden milleti böyle saçma sapanmı trollüyorsun dini üzerinden falan hastalıkla? Yani bu hastalıklı zihniyet türedi son birkaç dönemdir anlamıyorum, adamlar deprem enkazı altındaki adama bile bunu yaptılar sizin nasıl bir yetiştirilme şekliniz, insanlıktan ve medeniyetten uzak yapınız var cidden anlam veremiyorum. Neden yaparsınız şöyle hareketler ne bu kişilik bozukluğu... @Mehmet Yılmaz ilgilenir misin?
Demek ki dinsizsin dua diyince zoruna gidiyorCidden milleti böyle saçma sapanmı trollüyorsun dini üzerinden falan hastalıkla? Yani bu hastalıklı zihniyet türedi son birkaç dönemdir anlamıyorum, adamlar deprem enkazı altındaki adama bile bunu yaptılar sizin nasıl bir yetiştirilme şekliniz, insanlıktan ve medeniyetten uzak yapınız var cidden anlam veremiyorum. Neden yaparsınız şöyle hareketler ne bu kişilik bozukluğu... @Mehmet Yılmaz ilgilenir misin?
Ailenden yardım iste dostum. Bunun ameliyatı da yüksek para değildi randevusu da tabii medical park filan değilse.Devlete hemen gidemem randevu alıcam oda taa 20 gün özel içinde şuan sıkışığım
Yarın bi randevu alıyım bakıyım.. Hastalık bile iyiyi vuruyorAilenden yardım iste dostum. Bunun ameliyatı da yüksek para değildi randevusu da tabii medical park filan değilse.
Sürecin uzuyor canını önemsemek yerine parayı düşünüyorsun. Böyle olmaz.
Yok buradaki herkes dua ederse geçer falan bilmem ne dalga geçer gibi. Git doktora şifanı ara öyle dua et, dalga geçer gibi burada milletle uğraşıyorsun komik olduğunu mu sanıyorsun. Herkesin en son tepkisi bu oluyor "ne trolü" falan filan. Kan dışkılayacaksın, fobim var diyip doktora gitmeyeceksin, bu işin fobiliği geçmiş. Sen burada milletin duasıyla, Allah'a inancıyla dalga geçme peşine düşmüşsün yazık kafana cidden.Ne trolü kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demek ki dinsizsin dua diyince zoruna gidiyor
Sen ne diyosun yaYok buradaki herkes dua ederse geçer falan bilmem ne dalga geçer gibi. Git doktora şifanı ara öyle dua et, dalga geçer gibi burada milletle uğraşıyorsun komik olduğunu mu sanıyorsun. Herkes en son tepkisi falan bu oluyor ne trolü falan filan. kan dışkılayacaksın fobim var diyip doktora gitmeyeceksin, bu işin fobiliği geçmiş, sen burada milletin duasıyla, Allah'a inancıyla dalga geçme peşine düşmüşsün yazık kafana cidden.
Bak dljdndldj tamam kimse seni suçlamıyor. Sadece komik değil, yaptın ilgi gördün tamam bitti mesele kanka gerek yok. Hadi iyi geceler sana.Sen ne diyosun ya