Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir (hadım edilmiş) Satıcı
Osmanlıdaki gibi haremağasımı olucak adamlar azıcık ucundan...

Haftada max 2 ideal 👽 Geçmiş olsun bro

Hocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.

Güvenilir (hadım edilmiş) Satıcı
Tanıdığınız güvenilir satıcı varmı?

Osmanlıdaki gibi haremağasımı olucak adamlar azıcık ucundan...
Bu devir ve bu koşullar bunu gerektiriyor hocam. Avrupa da olsaydık kesin bir denetimi olurdu, al derdim.

Tanıdığınız güvenilir satıcı varmı?
Yok hocam keşke olsa o yüzden sürekli sıfır telefon parası(+vergi) bayılmak zorunda kalıyorum. Bulsam asla sıfır almam.

BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
6 NE AW AHPFPOHFAIOPHFSIOPHAPHIOGIOPHAPIOHGSOIAGSPIOHGS

Seni 6 da durduran şey neydi

hocam konuyu dağıtmayın ya
Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?

Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?
Doların düşmesi için falan mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas