DorukAslanYT
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
hocam bırakmak istiyosanız sürekli abanın asker sana başarılar o7
17 ymişYaşın kaç?
Osmanlıdaki gibi haremağasımı olucak adamlar azıcık ucundan...Hocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir (hadım edilmiş) Satıcı
Tanıdığınız güvenilir satıcı varmı?Hocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir (hadım edilmiş) Satıcı
Bu devir ve bu koşullar bunu gerektiriyor hocam. Avrupa da olsaydık kesin bir denetimi olurdu, al derdim.Osmanlıdaki gibi haremağasımı olucak adamlar azıcık ucundan...
Yok hocam keşke olsa o yüzden sürekli sıfır telefon parası(+vergi) bayılmak zorunda kalıyorum. Bulsam asla sıfır almam.Tanıdığınız güvenilir satıcı varmı?
hocam konuyu dağıtmayın yahocam kaçak redmi note 10 pro alınır mı? bu 2023 yılı içerisinde
sanane hocam senin konu çözüldühocam konuyu dağıtmayın ya
6 NE AW AHPFPOHFAIOPHFSIOPHAPHIOGIOPHAPIOHGSOIAGSPIOHGSBEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?hocam konuyu dağıtmayın ya
Doların düşmesi için falan mı?Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?
NE ALAKA AIPHPFIHAOPIHFSAIHOFSAIOPHASIOPHAGSIOPHOIPHGSAIPHOGSAHOSAGIHOPAGSIOH