- Reaksiyon skoru
- 20
hayır bikaç sorum olacaktı denk geldim.umarım bu hesabı troll amaçlı açmamışsındır
hayır bikaç sorum olacaktı denk geldim.umarım bu hesabı troll amaçlı açmamışsındır
Rüyasında falan yazıyor sanırımServer?
Hocam iyi misiniz gerçekten?
Huylanmadım değil.Beğeni atarken bana bunu sorsa, önce bir düşünür sonra vazgeçerdim. İnsan istemsizce huylanıyor.
özür dilerim kuralları bilmiyordum.Mesaj kasıyorsun. Konuya gereksiz alakasız mesaj yazıyorsun.
Bence uçurmalıyız bu arkadaşı.Server?
cs den gelen alışkanlık neyse kirlilik yapmayayım hayırlı geceler herkeseServer?
Hocam uçmuş zaten verdiği cevaplara bakınBence uçurmalıyız bu arkadaşı.
Bir konuya girdim sonra bir tane atarken bu oldu.Yanılmıyorsam sık reaksiyon verince çıkıyor bu sadece. Yeni eklenen bir sey değil.
Kardeşim kurallarla ne alakası var. Adam farklı bir şey soruyor sen konuya gram alakası olmayan şeyler yazıyorsun. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.özür dilerim kuralları bilmiyordum.
Sanada hocam kendinize iyi bakıncs den gelen alışkanlık neyse kirlilik yapmayayım hayırlı geceler herkese
Bence uçurmalıyız bu arkadaşı.
Üstün fazla gitmeye gerek yok bence bırakalım takılsınHocam uçmuş zaten verdiği cevaplara bakın![]()
Aramıza hoşgeldin kuralları okuduktan sonra mesaj yazmaya başlayabilirsinözür dilerim kuralları bilmiyordum.