Çok garip köpek uğultuları var

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Rahatlamak için balkona çıktım ve çıktığımda çok garip köpek inlemeleri duydum. Sesler yaklaşık 2 kat aşağıdan geliyordu ve olayın garip kısmı aşağıda hiç köpek yoktu, bir nevi ses kastım ve seslerin aşağı daireden geldiğini fark ettim. Üçüncü kat da olamazdı çünkü orada tanıdığım birisi oturuyor ve köpekleri yok, ikinci katda da olamazdı çünkü onları da tanıyorum ve onların da köpeği yok. Seslerin geldiği en alt kat da ise birkaç ay önce taşınan afganlar oturuyor. Sesler inleme sesleri gibiydi sanki köpek acı çekiyormuş gibi, benim korktuğum şey ise köpekle cinsel ilişkiye girmiş olmaları çünkü öyle bir ırklar ki bunu yapacak kadar namussuz insanlar. Gece gece ne yapacağımı da bilmiyorum polis mi arasam ne yapsam bilemedim. Ne yapmalıyım?

Ara polis
Jandarma Bomba İmha Ne Varsa.

Yada Sabah Mahalleliyi Örgütlemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi olay o bahsettiğin kesinse

Ara polis
Jandarma Bomba İmha Ne Varsa.

Yada Sabah Mahalleliyi Örgütlemek

Tabi olay o bahsettiğin kesinse
Hocam 8 senedir bu evde yaşıyorum ve sesler tam önümden geliyor. Fakat ışık tuttuğumda ise ne köpek ne de başka bir şey var seslerin daireden geldiğine adım kadar eminim. Köpeğe şiddet mi uyguluyorlar yoksa tecavüz mu ediyorlar hiçbir fikrim yok fakat o köpek kesinlikle acı çekiyor.

Hocam 8 senedir bu evde yaşıyorum ve sesler tam önümden geliyor. Fakat ışık tuttuğumda ise ne köpek ne de başka bir şey vardı, seslerin daireden geldiğine adım kadar eminim. Köpeğe şiddet mi uyguluyorlar yoksa tecavüz mu ediyorlar hiçbir fikrim yok fakat o köpek kesinlikle acı çekiyor.
Hocam eğer eminseniz sabah polisi arayabilirsiniz, aslında polis şimdi de aranabilir de tam emin misiniz bilmiyorum

Hocam eğer eminseniz sabah polisi arayabilirsiniz, aslında polis şimdi de aranabilir de tam emin misiniz bilmiyorum
Sabah aramayı planlıyorum adım kadar eminim fakat yine de sabahı beklemek istiyorum.

Köpeğe tecavüz edip şiddet gösterse bile polisin bir şey yapacağını sanmıyorum.

Bi tane beyzbol sopası gibi sağlam bişeyle in sorun varsa yapman gerekeni yaparsın

şuan arayabılrısın polisi iş yerı değil sonuçta yemek almıyorsun
seslerın olduğu zaman gelırseler daha ıyı olur

Köpeklerin sesi çok çıkar Burda'da geliyor bayağı uzaktata olabilir

Rahatlamak için balkona çıktım ve çıktığımda çok garip köpek inlemeleri duydum. Sesler yaklaşık 2 kat aşağıdan geliyordu ve olayın garip kısmı aşağıda hiç köpek yoktu, bir nevi ses kastım ve seslerin aşağı daireden geldiğini fark ettim. Üçüncü kat da olamazdı çünkü orada tanıdığım birisi oturuyor ve köpekleri yok, ikinci katda da olamazdı çünkü onları da tanıyorum ve onların da köpeği yok. Seslerin geldiği en alt kat da ise birkaç ay önce taşınan afganlar oturuyor. Sesler inleme sesleri gibiydi sanki köpek acı çekiyormuş gibi, benim korktuğum şey ise köpekle cinsel ilişkiye girmiş olmaları çünkü öyle bir ırklar ki bunu yapacak kadar namussuz insanlar. Gece gece ne yapacağımı da bilmiyorum polis mi arasam ne yapsam bilemedim. Ne yapmalıyım?
Tır garaja giriyor hocam garajına sahip çık Mazallah

Olay kesin cinlere bağlanacak diyordum ki mültecilere bağlandı. Artık korku kavramımız bile değişti. 😅
Keşke sesler gelirken polisi arasaydınız. Eğer dediğiniz gibi bir olay döndüyse sabaha kadar izleri kaldıracaklardır.

Polisi yada belediyeyi ara belki hayvan hastadır

Geri