Neler Yeni

Çok kafa yormayacak kitap önerisi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Kaan
Kitap okumaya ne yeni başladım ne de bayadır okuyorum tam orta seviye okuyucu gibi bir şeyim. Şöyle en fazla 200-300 sayfa olacak bir kitap önerir misiniz. Kitabın konusunu da yazarsanız sevinirim.

Qbört

80+ Bronze

A Fairer World is Possible​

Yani nasıl açıklasam hayatımda okuduğum en güzel ve sürükleyici kitaplardan birisi bu olabilir.
Her satırı bakış açımı ve ufkumu bir adım öteye taşıyor. En önemliside dünyamızı ve barışın temsilini en güzel şekilde anlatıyor.
Her insanın hayatında yer alabilecek unsurları ve tabirleri bu kitap da ele alınmış ve işlenmiş.
Türkçeye çevrilmiş versiyonu var tabii ingilizce versiyonu'da okunmalı.

Kitap okumaya ne yeni başladım ne de bayadır okuyorum tam orta seviye okuyucu gibi bir şeyim. Şöyle en fazla 200-300 sayfa olacak bir kitap önerir misiniz. Kitabın konusunu da yazarsanız sevinirim.
Sevdiğiniz ilgi alanlarını belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar. Önüne gelen kitabı okursanız zevk alamazsınız zaten. Ben de nefret ederdim çok fazla fakat, geçen polisiye türünde bir kitap aldım. Kitabı tek oturuşta 30-60 sayfa arası okuyarak kısa sürede bitirdim ve kalbim güm güm atıyordu sonunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@İntelAtomBomb52 dostum yürü git işine. Dikkate almayacaksın muhtemelen ama ciddiyim yürü git.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevdiğiniz ilgi alanlarını belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar. Önüne gelen kitabı okursanız zevk alamazsınız zaten. Ben de nefret ederdim çok fazla fakat, geçen polisiye türünde bir kitap aldım. Kitabı tek oturuşta 30-60 sayfa arası okuyarak kısa sürede bitirdim ve kalbim güm güm atıyordu sonunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@İntelAtomBomb52 dostum yürü git işine. Dikkate almayacaksın muhtemelen ama ciddiyim yürü git.
Hocam valla 1 sene olmuş konunun üzerinden bir iki kitap aldım güzel ama onun dışında web novel tarzı şeyler okuyorum şu an.

hancan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hande Can
Sürükleyici ve kafa dinlendirici bir öneri isterseniz. Gezi kitaplarına göz gezdirebilirsiniz, ruhu dinlendirme açısından faydalı buluyorum.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürükleyici ve kafa dinlendirici bir öneri isterseniz. Gezi kitaplarına göz gezdirebilirsiniz, ruhu dinlendirme açısından faydalı buluyorum.
Bakarım bir teşekkürler.

Top Bottom