Sevdiğiniz ilgi alanlarını belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar. Önüne gelen kitabı okursanız zevk alamazsınız zaten. Ben de nefret ederdim çok fazla fakat, geçen polisiye türünde bir kitap aldım. Kitabı tek oturuşta 30-60 sayfa arası okuyarak kısa sürede bitirdim ve kalbim güm güm atıyordu sonunda.Kitap okumaya ne yeni başladım ne de bayadır okuyorum tam orta seviye okuyucu gibi bir şeyim. Şöyle en fazla 200-300 sayfa olacak bir kitap önerir misiniz. Kitabın konusunu da yazarsanız sevinirim.
Hocam valla 1 sene olmuş konunun üzerinden bir iki kitap aldım güzel ama onun dışında web novel tarzı şeyler okuyorum şu an.Sevdiğiniz ilgi alanlarını belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar. Önüne gelen kitabı okursanız zevk alamazsınız zaten. Ben de nefret ederdim çok fazla fakat, geçen polisiye türünde bir kitap aldım. Kitabı tek oturuşta 30-60 sayfa arası okuyarak kısa sürede bitirdim ve kalbim güm güm atıyordu sonunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@İntelAtomBomb52 dostum yürü git işine. Dikkate almayacaksın muhtemelen ama ciddiyim yürü git.
Hocam konunuz önde gözüküyordu. Farketmemişim İyi okumalar.Hocam valla 1 sene olmuş konunun üzerinden bir iki kitap aldım güzel ama onun dışında web novel tarzı şeyler okuyorum şu an.
Sürükleyici ve kafa dinlendirici bir öneri isterseniz. Gezi kitaplarına göz gezdirebilirsiniz, ruhu dinlendirme açısından faydalı buluyorum.Kitap okumaya ne yeni başladım ne de bayadır okuyorum tam orta seviye okuyucu gibi bir şeyim. Şöyle en fazla 200-300 sayfa olacak bir kitap önerir misiniz. Kitabın konusunu da yazarsanız sevinirim.