Neler Yeni

Çok kararsızım pcmi laptopmu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Bütçe
8.500
arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum bilişim bölümü veritabanı alanı okuyorum o kadar uçuk fiyatlara sistem söylemeyin çünkü üniversitede alan değişikliği yapacağım laptop olması daha mantıklı çünkü taşınılabilir olması lazım aklımda bir laptop var tavsiyelerinizi bekliyorum youtubede ets2 tarzı similasyon oyun videoları çekmek istiyorum o yüzden ne çok düşük ne çok fazla laptop söylemeyin bütçe = 8k-8.5k 9 olmaz

arkadaşlar aklımdaki laptop bu önerileriniz veya şikayetiniz varmı
he bu arada o kadar gamer değilim yani günde 5-6 saat oyun oynamam sadece video çekmek ve taşınabilir işlerimi görecek laptop olması yeter

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
caps kapa.
attığın sistem iyi diğer arkadaşlarında yorumunu al.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Metini ve başlığı düzgün yazsaydın inan ki cevap verirdim ancak konu şu haliyle cevap vermeye değer bir konu değil.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Caps lock kapatırsanız sevinirim. Attığınız laptop bana da güzel geldi. Acer de bakabilirsiniz.

ELECTUS

80+ Silver
CAPS KAPA!!!

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
LAPTOP'UN AVANTAJLARI:
-TAŞINILABİLİR OLMASI
-YER KAPLAMAMASI
GENELDE ARA SIRA OYUN OYNAYCAN, GENEL OLARAK DERS İÇİN BİLGİSAYAR KULLANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ VEYA SÜREKLİ İŞ SEYAHETLERİNE GİDEN VE YANINDA BİR BİLGİSAYARI OLMASI GEREKENLERE ÖNERİLİR.
LAPTOP'UN DEZAVANTAJLARI:
-ISINMASI
-PERFORMANSININ DÜŞÜK OLMASI
- GÜNÜMÜZ OYUNLARI İÇİN YETERLİ BİR LAPTOP'UN EN AZ 8-10 BİN LİRA OLMASI
- EKRANININ KÜÇÜK OLMASI
- BAZEN LAPTOPUN ELİNDEN KAYMASI İLE BİNLERCE PARANIN ÇÖPE GİTMESİ

Son düzenleme:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ARKADAŞLAR LİSE 2 YE GİDİYORUM BİLİŞİM BÖLÜMÜ VERİTABANI ALANI OKUYORUM O KADAR UÇUK FİYATLARA SİSTEM SÖYLEMEYİN ÇÜNKÜ ÜNİVERSİTEDE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAĞIM LAPTOP OLMASI DAHA MANTIKLI ÇÜNKÜ TAŞINILABİLİR OLMASI LAZIM AKLIMDA BİR LAPTOP VAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM YOUTUBEDE ETS2 TARZI SİMİLASYON OYUN VİDEOLARI ÇEKMEK İSTİYORUM O YÜZDEN NE ÇOK DÜŞÜK NE ÇOK FAZLA LAPTOP SÖYLEMEYİN BÜTÇE = 8K-8.5K 9 OLMAZ
ARKADAŞLAR AKLIMDAKİ LAPTOP BU ÖNERİLERİNİZ VEYA ŞİKAYETİNİZ VARMI
HE BU ARADA O KADAR GAMER DEĞİLİM YANİ GÜNDE 5-6 SAAT OYUN OYNAMAM SADECE VİDEO ÇEKMEK VE TAŞINABİLİR İŞLERİMİ GÖRECEK LAPTOP OLMASI YETER
Keps Loku kapat, başlığı düzelt, gelir paylaşırım fikrimi.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
O fiyata masaüstü alırsanız çok daha güçlü bir sisteminiz olur, yok benim için taşınabilirlik önemli derseniz laptop.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum bilişim bölümü veritabanı alanı okuyorum o kadar uçuk fiyatlara sistem söylemeyin çünkü üniversitede alan değişikliği yapacağım laptop olması daha mantıklı çünkü taşınılabilir olması lazım aklımda bir laptop var tavsiyelerinizi bekliyorum youtubede ets2 tarzı similasyon oyun videoları çekmek istiyorum o yüzden ne çok düşük ne çok fazla laptop söylemeyin bütçe = 8k-8.5k 9 olmaz

arkadaşlar aklımdaki laptop bu önerileriniz veya şikayetiniz varmı
he bu arada o kadar gamer değilim yani günde 5-6 saat oyun oynamam sadece video çekmek ve taşınabilir işlerimi görecek laptop olması yeter

Hocam ben size masaüstü önerirdim şimdilik. Eğer bir yerden bir şekilde gelir elde ederseniz de o parayla da iPad veya Mac almanızı öneririm. 2 bilgisayar veya bir bilgisayar bir tablet işinizi görür. Fakat eğer gelir elde edemem diyorsanız laptop alın derim.

Top Bottom