Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

3.George

80+ Bronze
Boyum senden uzun ve başlangıçtaki kilondan zayıfım. Sporla beraber 15-20 kilo almaya çalışıyorum. Sana bu kadar kilo aldırdıysa ben de uygulayayım.
Benim gibi 2,5 ayda 30 kg civarı alamaszın spor yaparak. Benim tarifim geceleyin 3 kase cicibebeyi süt ile karıştırıp yemekti sonrasında da hemen yatıyordum. Sırf kilo almak için okulda öğle arası dışında hep sıramda oturdum eve gelince pc başında cicibebe yedim. hep hareketsiz kaldım anlayacağın fakat sen spor yaparak alırsan belki kas olurlar fakat 15-20 kgyi spor yaparak 5 aya zor alırsın.

Snipez

80+
Spor bir yere kadar, yemeyi biraz kesmen lazım. Yağdan dolayı mekik ve şınav olayı zamanla açılacak bir şey tek seferde yapamazsın zaten. Ha bu arada hazır konusu açılmışken bende sorayım, 179'a 85-90 KG'yim, bir tık kilo alsam sanırım daha iyi olacaktır. Kilo almam için tavsiyesi olan var mı ? Kolay kolay kilo alamıyorum.

175 boy ve 65KG Askere gittim, 179'a 80 döndüm. millet askerde zayıflar ben şiştim :D

3.George

80+ Bronze
Spor bir yere kadar, yemeyi biraz kesmen lazım. Yağdan dolayı mekik ve şınav olayı zamanla açılacak bir şey tek seferde yapamazsın zaten. Ha bu arada hazır konusu açılmışken bende sorayım, 179'a 85-90 KG'yim, bir tık kilo alsam sanırım daha iyi olacaktır. Kilo almam için tavsiyesi olan var mı ? Kolay kolay kilo alamıyorum.

175 boy ve 65KG Askere gittim, 179'a 80 döndüm. millet askerde zayıflar ben şiştim :D
Kilonuz fazla neden almak istiyorsunuz, hem ben zayıfken yediğim kadar yiyordum sadece üstüne cicibebe ekledim. Ben çoğu kişi askerde kilo alır diye biliyorum. Benim 180-90, 60 kg olan kuzenim askere gitti fakat o askerliğini 1 sene yaptı. 180-90, 100 kg geldi. Baya şişmişti tanıyamadık. Sonra verdi tabii.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Benim gibi 2,5 ayda 30 kg civarı alamaszın spor yaparak. Benim tarifim geceleyin 3 kase cicibebeyi süt ile karıştırıp yemekti sonrasında da hemen yatıyordum. Sırf kilo almak için okulda öğle arası dışında hep sıramda oturdum eve gelince pc başında cicibebe yedim. hep hareketsiz kaldım anlayacağın fakat sen spor yaparak alırsan belki kas olurlar fakat 15-20 kgyi spor yaparak 5 aya zor alırsın.
Önceliğim kilo almak zaten. Hafif egzersizlerle cicibebe yerim ben de. Teşekkürler.

Snipez

80+
Kilonuz fazla neden almak istiyorsunuz, hem ben zayıfken yediğim kadar yiyordum sadece üstüne cicibebe ekledim. Ben çoğu kişi askerde kilo alır diye biliyorum. Benim 180-90, 60 kg olan kuzenim askere gitti fakat o askerliğini 1 sene yaptı. 180-90, 100 kg geldi. Baya şişmişti tanıyamadık. Sonra verdi tabii.
Boyuma göre sıska kalmışım gibi hissediyorum. Bilek, kol ve gerek olsun bacak kısmım biraz ince.. Spora yönelip kas ile düzelecek düzeyde olduğunu da düşünmüyorum

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Var knka :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kas var knka

Ben memnunum kemik değil kas dokununca belli
kanka memnunsun falan da profilden de belli oluyor boyuna gore baya baya zayifsin kendini kandirmaya gerek yok

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
o boğazını tutacaksın spor salonuna gidiceksin ful kardiyo koşu bisiklet karın egzersizleri yapcaksın 3 ayda 95den 83 kilo düştüm akşamları havuç salatası ton balığı yiyerek.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Hocam spor tabi ki önemli ama en önemli yemek o yüzden yediğine içtiğine dikkat edeceksin. Sonrasında spor. Bu işin %70i yemek %30 u spor

Snipez

80+
Boyuma göre sıska kalmışım gibi hissediyorum. Bilek, kol ve gerek olsun bacak kısmım biraz ince.. Spora yönelip kas ile düzelecek düzeyde olduğunu da düşünmüyorum
he şunu da ekleyeyim, Tüm kilom yüzümde toplanmış gibi.. :mad:

3.George

80+ Bronze
179'a 85-90 kg baya fazla aslında. Nasıl sıskasınız anlamadım.

he şunu da ekleyeyim, Tüm kilom yüzümde toplanmış gibi.. :mad:
Sakız çiğneyebilirsiniz. Çene hattınız belirginleşir.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Kanka cici bebe ile nasıl kilo aldın anlatabilir misin? 3 yıldan uzun süredir yiyom daha 41 kiloyum.

Top Bottom