Çok mu çocuksu duruyor ?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,706
Kot montumu tellere takıp yırttım, ya çöpe atacaktım ya da yama yapacaktım mecburen boşa gitmesin diye yama yaptım fakat arkadaşlar çocuksu duruyor dedi. Gür sakallı falan biriyim, görüp de bu ne demesinler diye soruyorum, çocuksu duruyor mu ? Giyilir mi ?
IMG_20220927_232333.jpg

Gayet de güzel duruyor, benzer bir olay başıma geldiğinde asker peçesi yapmıştım. Çocuksu duruyor diyen arkadaşlarında 35 derece astigmat var bence

Gayet de güzel duruyor, benzer bir olay başıma geldiğinde asker peçesi yapmıştım. Çocuksu duruyor diyen arkadaşlarında 35 derece astigmat var bence
Ben de yaparken sevinmiştim yırtıktan kurtuldum diye, onlar diyince üzüldüm sdfsdfsds ama giyinicem ya güzel

Gayt hoş duruyor, arkadaşların biraz çocuksu galiba?

Kot montumu tellere takıp yırttım, ya çöpe atacaktım ya da yama yapacaktım mecburen boşa gitmesin diye yama yaptım fakat arkadaşlar çocuksu duruyor dedi. Gür sakallı falan biriyim, görüp de bu ne demesinler diye soruyorum, çocuksu duruyor mu ? Giyilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Ne alaka çocuksu durmasıyla soa logosu gibi.

Çocuksu diyen arkadaşların zeka yaşlarını merak ediyorum. Bence çok güzel olmuş. Ben giyerdim..

Alıntıyı görüntüle
giyilir dostum böyle şeyleri cok takma giy gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,833
Üyeler
192,046
Son üye
samettmavi
Geri