Neler Yeni

Çok oynamak isteyip de oyun fiyatları yüzünden oynayamadığınız oyunlar neler?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Oyun bi şekilde alınır da. Ekran kartları çok pahalı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hepsini oynuyorum çok şükür crack indiriyorum
evet her şeye burnunu sokan hadsizce günahtan sevaptan bahsedecekler kızgın atar birazdan

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
kesinlikle EFT

Komando41.

80+ Silver
ps5 spiderman ama ps5 tek başına 10k

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.
Önce yeni bi sistem alıyım ondan sonra onun derdine düşerim :(

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.
steamdeki oyunların %90 ını sırf fiyatları yüzünden oynayamıyorum genellike 15 lira bandındaki oyunları alıyorum tek pahalı aldığım oyun gta oda epic games te paralı oldu ben aldıktan 7 8 ay sonra

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Call of duty Cold war

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Aile paylasimli hesaplara bir bakin. Forumda satan arkadas var cyberpunk rdr2 detroit tarzi oyunlari 10tl alabilirsiniz. Oyun oynamak icin gereken tek şey sistem. Torrennti saymiyorum bile

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Forza Horizon 4, RDR 2

Sensei123

80+ Bronze
Microsoft Flight Simulator, daha çıkmadı fakat F1 2021 oynamak isterim fakat EA games yüzünden çok çok çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun bi şekilde alınır da. Ekran kartları çok pahalı.
Hepten sistemler çok pahalı ne yazık ki.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
"İki ucu tezekli deynek" durumundayım. Zamanında aşırı sevdiğim; 30 FPS, en düşük grafikte yüklenme ekranında 30 dakika beklememe rağmen 800 saat boyunca oynadığın oyun olan Rust hesabımı (120 TL) arkadaşım banlattı. Onuda geçtim zamanında babama bilgisayar fiyatları uygunken çok dil dökmeme rağmen uygun fiyatlı bir bilgisayar almadı. Pandemi dolayısıyla para harcamadığım için harçlıkta vermiyorlar. Yıllardır topladığım bayram harçlıklarımıda elimden aldılar. Şuanda ne oynamaktan haz aldığım oyunu alıcak para nede o oyunu güncellemelerden sonra kaldıracak bir laptobum var. Artık ülkeden kaçmak istiyorum, diğer ülkelerde yaşam şartları ve gençlerin ihtiyacı olan elektronik aletler daha düşük bir birime gelirken burada artık sadece dua ederek alabileceğimi düşünmeye başladım.

agg1401

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ayhan
İlgilendiği Kategoriler
Edebiyat
Discord
ayhangazi38
Yok. Eskiden sorsaydın var derdim. O da A Hat in Time idi.

Top Bottom