memz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
bence elindeki laptopa adobe photoshop yükle insanlar için tasarımlar yap karşılığında paranı al yani freelancerlık yap hem eline geçen parayla oyununu alırsın hemde bir iş öğrenmiş olursun belki gelirlerin artarsa geforce now bile alırsın kasmadan donmadan oynarsınistediğin tüm oyunları"İki ucu tezekli deynek" durumundayım. Zamanında aşırı sevdiğim; 30 FPS, en düşük grafikte yüklenme ekranında 30 dakika beklememe rağmen 800 saat boyunca oynadığın oyun olan Rust hesabımı (120 TL) arkadaşım banlattı. Onuda geçtim zamanında babama bilgisayar fiyatları uygunken çok dil dökmeme rağmen uygun fiyatlı bir bilgisayar almadı. Pandemi dolayısıyla para harcamadığım için harçlıkta vermiyorlar. Yıllardır topladığım bayram harçlıklarımıda elimden aldılar. Şuanda ne oynamaktan haz aldığım oyunu alıcak para nede o oyunu güncellemelerden sonra kaldıracak bir laptobum var. Artık ülkeden kaçmak istiyorum, diğer ülkelerde yaşam şartları ve gençlerin ihtiyacı olan elektronik aletler daha düşük bir birime gelirken burada artık sadece dua ederek alabileceğimi düşünmeye başladım.
bu ülke ne kadar sıkıntıları olsada dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden biri emin ol amerikada yaşamak istemezsin yada avrupada