Neler Yeni

Çok oynamak isteyip de oyun fiyatları yüzünden oynayamadığınız oyunlar neler?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
"İki ucu tezekli deynek" durumundayım. Zamanında aşırı sevdiğim; 30 FPS, en düşük grafikte yüklenme ekranında 30 dakika beklememe rağmen 800 saat boyunca oynadığın oyun olan Rust hesabımı (120 TL) arkadaşım banlattı. Onuda geçtim zamanında babama bilgisayar fiyatları uygunken çok dil dökmeme rağmen uygun fiyatlı bir bilgisayar almadı. Pandemi dolayısıyla para harcamadığım için harçlıkta vermiyorlar. Yıllardır topladığım bayram harçlıklarımıda elimden aldılar. Şuanda ne oynamaktan haz aldığım oyunu alıcak para nede o oyunu güncellemelerden sonra kaldıracak bir laptobum var. Artık ülkeden kaçmak istiyorum, diğer ülkelerde yaşam şartları ve gençlerin ihtiyacı olan elektronik aletler daha düşük bir birime gelirken burada artık sadece dua ederek alabileceğimi düşünmeye başladım.
bence elindeki laptopa adobe photoshop yükle insanlar için tasarımlar yap karşılığında paranı al yani freelancerlık yap hem eline geçen parayla oyununu alırsın hemde bir iş öğrenmiş olursun belki gelirlerin artarsa geforce now bile alırsın kasmadan donmadan oynarsınistediğin tüm oyunları
bu ülke ne kadar sıkıntıları olsada dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden biri emin ol amerikada yaşamak istemezsin yada avrupada

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.
Forza horizion 4 neden bunu dedim çünkü bi fiyatı düşmedi.
Sıkıldım artık düşer düşmez ilk indirimde alıcam ama yok.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Birçok oyun, ama VALORANT bana yetiyor. FH4, GTA V oynamayı çok isterdim. Ama ne depolamam var, ne param. :(

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Oyun fiyatı değil de sistemim yüzünden bir sürü oyunu oynayamıyorum
sonuçta sistemi de fiyatlardan dolayı alamıyorum, aynı mantık

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
NFS en başta sonra rdr2 Resident evil birçok oyunu village dahil Cyberpunk 2077 hala merak ediyorum.
PS5 için özel çıkacak tüm oyunlar...

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.
the last of us 2
ps4 ü satmadan oynamak istediğim son oyundu fiyatı yüzünden gerçekleşemedi :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
RDR2
Ghost of Tsushima
Assassin's Creed Odyssey, Origin ve Valhalla
Spider_Man
Death Stranding,
Immortals Fenyx Rising
Amma da oyun varmış ve Playstation 4 için bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O çok pahalı değil sanırsam
Hortlatmak gibi olmasın ama immortals fenyx rising epicte varmış zaten beleşe almıştım :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Kardeş korsana bulaş rdr2 övdükleri kadar varsa hocam indir kaspersky oyna herkesin parası olmak zorunda değil kimse kusura bakmasın emek hırsızlığıymış oymuş buymuş sanki tek onların emeği çalınıyor bir kötü diğer kötüyü iyi yapmaz ama dünya böyle

Top Bottom