Neler Yeni

Çok yavaş yemek yiyorum ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
babni dinleme birsey bilmiyor
çok iyi ama çokta yavaş yeme saglıgın içinnn
Babam bana hep hızlı yemek ye sen bir yemeği bir saatte yiyorsun yarın işe gitsen çalışsan işte ne yapacaksın milletin işidir insana 5-10 dk yemek için veriyorlar seni işten çıkarırlar diyor ben normalde yemeği 20-25 dakikada falan yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam bana hep hızlı yemek ye sen bir yemeği bir saatte yiyorsun yarın işe gitsen çalışsan işte ne yapacaksın milletin işidir insana 5-10 dk yemek için veriyorlar seni işten çıkarırlar diyor ben normalde yemeği 20-25 dakikada falan yiyorum
Bazen yemek yemem 30-35 dakikaya bile çıkıyor bu yıl dershaneye gidiyorum bu yüzden dershanede her gün öğlen arasından 30 dakika önce izin alıp çıkıyorum ev yakın eve gidip yemek yiyorum sonra tekrar dershaneye gidiyorum normalde dershanede öğlen arası 30 dk bende yetişemiyordum önceden

jımalya

80+ Bronze
troll konu uye ban konu kilit herkese ayni cevabi ctrl v yapiyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Zechion

80+ Silver
Çok yavaş yemek yiyorum babam hep hızlı yemek ye hızlı yemeye alış diyor. ne yapmalıyım?
Hızlı yeme ya. Çok yavaş da yemek kötü de ortalama hızda yemek en iyisi. Hızlı yemek yiyen birisi, yavaş yiyen birisine göre yemekleri daha zor sindirir ve bağırsak sorunları yaşaması daha muhtemeldir. O sebeple şimdilik yaşantını etkilemiyorsa böyle yapman daha iyi. İleride resmi bir yemeğe de gidersen hızlı yemen çok kaba bir görünüş olacaktır.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Çok yavaş yemek yiyorum babam hep hızlı yemek ye hızlı yemeye alış diyor. ne yapmalıyım?
Eğer hızlı yerden hem sağlığın için zararlı hem kilo almada bir faktör yani yavaş yemen sağlığın için en sağlıklı yöntem

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ayni sekil seyleri babam dedigi icin onlarla yemek yemeyi biraktim cogunlukla bana yemek dahi kalmiyor kendim yaoiyorum ama kafama gore oluyorum aciyorum kurtlar vadisini yavas yavas yemegimi yiyorum (bu arada asiri yavas yemek yerim sizden 2 kat bile yavas olabilirim)

Kara*

80+ Silver
Evet hahahaahah puhahaahah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zuhahahaha
-Ya beyler bunu demek istemezdim ama ya nolur bana kızmayın aynı konuyu 283763 defa daha açarım 2863844 defa daha sorarım benim konum bu kimse karışamaz! Ailem beni çok seviyor ama fazla sosyal olmadığım için en ufak karşı cins bile beni arka tampondan ham yapacak kadar korkuyorum nolur kızmayın bana lütfen :( önerileriniz benim için çok önemli sizi takmayacağım için öteki konularda aynı şeyleri yazmanızı sağlayacağım :( :( (!)

-Ya beyler bunu demek istemezdim ama ya nolur bana kızmayın aynı konuyu 283763 defa daha açarım 2863844 defa daha sorarım benim konum bu kimse karışamaz! Ailem beni çok seviyor ama fazla sosyal olmadığım için en ufak karşı cins bile beni arka tampondan ham yapacak kadar korkuyorum nolur kızmayın bana lütfen :( önerileriniz benim için çok önemli sizi takmayacağım için öteki konularda aynı şeyleri yazmanızı sağlayacağım :( :( (!)
ne diyon dayı ne oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom