Neler Yeni

Çok yemeyip gün boyu bilgisayar başında oturursam kilo alır mıyım?

3.George

80+ Bronze
Tecrubeyle sabit , liseden beridir bilgisayarım var ki 2000 yıllarına takabul ediyor ben de sizin gibi bilgisayar başında çok zaman geçiriyordum. Bel ağrısı ister dik dur ister kambur sandalyede oturduğun için yılların birikimiyle oluyor. Spor yaparak vücudu esnetmek gerek. Bir de sandalye oturma şeklimizde önemli ilerde çeşitli hastalıklara da davetiye çıkarabilir .
Peki çok kilo alır mıyım? Sizde ne etkisi oldu?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fitnessa gidip o kiloları yağ yerine kaslarla tamamlayabilirsin :)

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Ben 1 ayda 5 kg aldığımda okula gidip geliyordum sık hareket ediyordum fakat eve gelince pc başındaydım. Şu an yemek yemeğe kalkıyorum o kadar. Yiyorum tekrar başındayım. Gece 1-2'ye kadar, sabah 9-10dan birde.

Ben de Lise zamanlarımda hamburger yerdim çiğköfte çift lavaş 2-3 tane yerdim ama hareket de ederdim . O zamanlar daha kiloluydum :D Metabolizmada bitiyor her şey işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

HIIT Kardiyo + Ağırlık Antrenmanı + 3 beyazsız hayat net kilo verdirir. Onun haricinde 1 porsiyon ye.

Ben diyet yapmam ama 3 beyazı kesip 1 porsiyon yiyorum. 15 Dk da hiit kardiyo bide ağırlık antrenmanı haftada 4 gün . Formumu korumaya başladım

3.George

80+ Bronze
Ben de Lise zamanlarımda hamburger yerdim çiğköfte çift lavaş 2-3 tane yerdim ama hareket de ederdim . O zamanlar daha kiloluydum :D Metabolizmada bitiyor her şey işte

HIIT Kardiyo + Ağırlık Antrenmanı + 3 beyazsız hayat net kilo verdirir. Onun haricinde 1 porsiyon ye.

Ben diyet yapmam ama 3 beyazı kesip 1 porsiyon yiyorum. 15 Dk da hiit kardiyo bide ağırlık antrenmanı haftada 4 gün . Formumu korumaya başladım
Anladım. Bende hep zayıftım şu sıralar rekor kırıyorum her tartıya çıktığımda.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Watikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert

O yaptığınız da diyet oluyor yalnız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Sedanter yaşam tarzı günümüzde obezitenin en büyük risk faktörlerinden. Bilgisayar başında oturmanın nedeni iş ise yapacak bir şey yok. Ama günde en azından 40-45 dkını nabzını 130-140lara getirecek şekilde açık hava yürüyüşü yapıp düzenli beslenirsen kilo almazsın. Tabi bazal metobolizman düşüktür ve/veya metobolik bir rahatsızlığın vardır onu bilemeyiz. Düzenli beslenmeden kastım da glisemik indexi çok yüksek olmayan, komplex yağ ve glutamat içeriği düşük gıdalara yönelmek gibi. Üç öğün fast-food tüketirsen illaki kilo alırsın. İki üç günde bir tüketmek, ambalajlı ürün yemek çok negatif etki yapmaz. Ama pc başında ambalajlı ürün ve gazlı içecekler güzel gider. Kararında tüketmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Sedanter ne anlamadım?
Günlük hareketlerini minimuma indirmiş egzersiz yapmayan genelde masa başı, ekran başı ve bilgisyar başından uzun süre kalkmayan insanlar. A tipi insan da denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,004,406
Üyeler
159,153
Son üye
engnrich