Neler Yeni

Çok zayıfım spora başlamayı düşünüyorum

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
merhaba, 15 yaşındayım kilom 42 boyum 1.68 yaza kadar kilo almak istiyorum çok zayıfım. kilo almak için spora yazılacağım, yazılacağım salonda bana program verecekler mi? orada hangi makinelerle neler yapacağımı bilmiyorum. kilo almak içinde haftalık program yazacaklar mı? benim için olan programlar varsa benimlede paylaşırsanız sevinirim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yazılacağım salonda bana program verecekler mi?
Evet, program yazacaklar.
orada hangi makinelerle neler yapacağımı bilmiyorum.
Çekinmene gerek yok orada hareket çalışan kişilere sorsan bile gösterirler. Bana spor hocam kendi göstermişti hareketleri.
kilo almak içinde haftalık program yazacaklar mı?
Bu konu hakkında bir fikrim yok. Ben kilo verme üzerine gittiğimden ötürü kendi diyetimi kendim yapmıştım.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ölümüne ye bi 50 60 kilo ol sonra BAAAAASS
hocam spor iştah açar diye duydum. daha hızlı kilo almak için başlamaya karar verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, program yazacaklar.

Çekinmene gerek yok orada hareket çalışan kişilere sorsan bile gösterirler. Bana spor hocam kendi göstermişti hareketleri.

Bu konu hakkında bir fikrim yok. Ben kilo verme üzerine gittiğimden ötürü kendi diyetimi kendim yapmıştım.
tamamdır cevabınız için teşekkür ederim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
dirty bulk yaptınmı işin kolay, bende çok bilmiyorum ama genelde ilk kilo alımı için dirty bulk öneriyorlar (sağlıksız besinlerin dahil olduğu bol öğünlü bir dönem olarak özetleyebiliriz sanırım)

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
dirty bulk yaptınmı işin kolay, bende çok bilmiyorum ama genelde ilk kilo alımı için dirty bulk öneriyorlar (sağlıksız besinlerin dahil olduğu bol öğünlü bir dönem olarak özetleyebiliriz sanırım)
tamamdır deniyeceğim teşekkürler

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
merhaba, 15 yaşındayım kilom 42 boyum 1.68 yaza kadar kilo almak istiyorum çok zayıfım. kilo almak için spora yazılacağım, yazılacağım salonda bana program verecekler mi? orada hangi makinelerle neler yapacağımı bilmiyorum. kilo almak içinde haftalık program yazacaklar mı? benim için olan programlar varsa benimlede paylaşırsanız sevinirim.
Öyle program falan filan boş dalga hayvan gibi yiyeceksin ne bulursan gömeceksin aman şunu yemeyim sağlıksız aman bu olmaz deme daha yolun çooook başındasın o yüzden küçük detaylara takılma aman dur şeker yemeyeyim süt içmeyeyim gibi şeyler olmasın annen ne yapıyorsa kusana kadar yiceksin

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Öyle program falan filan boş dalga hayvan gibi yiyeceksin ne bulursan gömeceksin aman şunu yemeyim sağlıksız aman bu olmaz deme daha yolun çooook başındasın o yüzden küçük detaylara takılma aman dur şeker yemeyeyim süt içmeyeyim gibi şeyler olmasın annen ne yapıyorsa kusana kadar yiceksin
hocam çok yüksek kalorili şeyler yemem gerekiyor sanırım. bazıları karışım falan yapıyorlar onlardan denemeyi düşünüyorum

Phanzox

80+ Silver
Senin koşarak spora gitmen lazım.Gittimi hoca zaten program verir sana.Sağlığına kötü etki etmicek şekilde allah ne verdiyse yemek yemen lazım.Yok clean bulk bulk yapıyim karın kasım olsuna falan girme sakın adam akıllı kilo alamazsın sonra.

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
Şimdi gidip bir tane Gainer alıyorsun dönüşte de markete uğrayıp 3 paket cici bebe alıyorsun her sabah bu cici bebenin içine gainer ve süt ekleyip bir güzel yiyorsun. Öğün aralarında da bu cici bebelere nutella sürüp bol bol ye bakalım 2 ay sonra nasıl bir canavara dönüşeceksin :D şaka bir yana spor salonuna başlamadan önce bir diyetisyene gitmen daha sağlıklı olacaktır çünkü bilinçsizce alınıp verilen kilo iç organlarında yağlanma gibi problemlere yol açabilir ve geri dönüşü olmayan tahribat söz konusu olabilir. Spor salonunda da ayna karşısında bol bol foto at bize beğenelim hem bize hem de sana motive olsun başarılar :blobdance:

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
sağlıklı kilo almak için et yemek şart o da sıradan bir vatandaşsan türkiyede pek kolay değil

Top Bottom