This free BMR calculator estimates basal metabolic rate based on well-known formulas. Also, learn more about variables that affect BMR.
www.calculator.net
Bu siteye bilgilerini gireceksin. Sana bir kalori miktarı verecek. O senin ihtiyacın olan kalori. Her gün onun 2 katını ye. 6ay 1 sene sonra aynaya bak tartıl. Değişimi hissedersin.
merhaba, 15 yaşındayım kilom 42 boyum 1.68 yaza kadar kilo almak istiyorum çok zayıfım. kilo almak için spora yazılacağım, yazılacağım salonda bana program verecekler mi? orada hangi makinelerle neler yapacağımı bilmiyorum. kilo almak içinde haftalık program yazacaklar mı? benim için olan programlar varsa benimlede paylaşırsanız sevinirim.
Yarın başlıyorum o zaman sigarayı da bırakıyorum.7 ağustosta bakıcam ne kadar kilo almışım.
Sende DC vardır ekleyip sana foto da atabilirim. Ayak üstü yaşam koçu buldum kaçırırmıyım.
clean bulk yap dirty yapma temiz beslen kalori acigi yap kilo al ve duzenli spora git yeni oldugun icin full body yap alisman icin youtubede izle gainer felan hic gerek yok
clean bulk yap dirty yapma temiz beslen kalori acigi yap kilo al ve duzenli spora git yeni oldugun icin full body yap alisman icin youtubede izle gainer felan hic gerek yok
Şöyle yapabilirsin 50kg'ye kadar kilo al sonra spora yazıl çok yemek yemeye devam et.Ayrıca ben olsam kilom normale gelene kadar kardiyodan uzak dururdum.
Bence önce diyetisyene git, metabolizmanın kolay sindirdiği veya sindiremediği besinler olabilir, mesela sen ne ne kadar yersen ye kolay sindirdiğin besinle kilo alamayabilirsin. Diyetisyende bir aletle ölçüm yapıyorlar, hangi besini yemen veya yememen gerektiğini sana listeliyorlar. O listeyi sana açıklayıp hangi besinle daha rahat kilo alabileceğini sana söylerler, ona göre de kilo alabilmen için bir diyet listesi verirler.
Karışımmış suplementmiş dulk Hulk bilmem ne senin yaşına uygun değil.
Sana uygun olan yüzme kursuna yazılmak olur. Yüzmeye başladığın zaman iştahın iki katına çıkar ve sporda yapabileceğin bütün hatireketlerden daha çok verim alacaksın inan.boyun da uzar (gelişim çağı malum ama el çekmeden uzak dur gelişimin zayıflar hiç bir etkisini göremessin) kilo aldıktan sonra istersen git vücüt yap...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 190 - 65 kiloyum ne yesem yaramıyor
Spora da gittim nafile. Hastaneye gittim test yaptırdım kan değerlerim fena değildi ama metabolizma aşırı hızlı çalışıyor. Abur cubur yemiyorum ve yiyemiyorum oldukça ev yemekleri yiyebiliyorum. İstesem günde 6-8 öğün yiyebiliyorum.ama kilo almıyorum.
Yüzmeye git eğer kilo almassan hastanede bi kan testi yaptır.
amma boş yapmışsın senin gibileri forumda gördükçe kahkaha atıyorum. Fitness la sağlık sorunu yoksa kilo alır zaten kalori ihtiyacından fazla kalori aldığı zaman. Yüzmedede alır ama fitness la daha fazla kas yapar. Boyu uzamasına falanda bir engeli yok bende 15yaşında başladım spora 17yaşındayım şuanda 1,5Sene olacak başlayalı 5Cm uzadım spora başladığımdan beri. Adamda belli bir bilimsel araştırma vs. Kaynak vs. Sunmadan gelmiş yüzmeyle daha iyi iştahını açarsın vs diyor