kayracid
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- Yiğit Kayra Kalaycı
Merhaba arkadaşlar geçen aylarda sistem toplamıştım ve bazı sıkıntılar yaşadım ve bu durumum ramlerden dolayı olduğunu düşündük konu linkini bırakıyorum
forum.donanimarsivi.com
Bu olaydan sonra ramleri iade ettim 1 hafta önce satıcı firma bi sıkıntı olmadığını ramlerin çalıştığını tekrar bakması için distribütör firmaya yolladıklarını söylediler
Sonrasında indirime girdiğini gördüğüm patriot viper rgb ramleri satın aldım
Ve bu ramlerin de anakartımın sitesinde uyumlu ramler listesinde olmadığını gördüm ilk ramler de yoktu listede xpgnin cl30 6000 mhz ramlari vardı sadece sıkıntının bende olduğunu düşünmeye başladım
İlk sorum patriot ramlerle bi sıkıntı yaşar mıyım
İkinci sorum xpg ramler iade değişim olmayıp geri gelirse patriot ramlerle beraber çalıştırabilir miyim ya da patriot ramleri satıp anakartın sitesinde desteklediği ramlerden mi almam gerek illa 4 kanal kullanmak sıkıntı çıkarır mı cl değerleri ve mhz hızları farklı anakarttan nasıl bir ayar yapmam gerek çok boşlukta kaldım yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler şimdiden
Anakart linki
en.colorful.cn
Çözüldü✓ - 9070 XT arıza
Merhaba arkadaşlar geçen hafta sıfır sistem topladım ve kurulumunu yaptım kendim Açılış ekranında anakart gözüktüğü zaman karıncalanma oluyor ve bilgisayar kendine 2 3 kere restart atıyor sonrasında girebiliyorum açıldıktan sonra bi sıkıntı olmuyor oyun oynayıp yükte testleri yapabiliyorum temiz...

Sonrasında indirime girdiğini gördüğüm patriot viper rgb ramleri satın aldım
Ve bu ramlerin de anakartımın sitesinde uyumlu ramler listesinde olmadığını gördüm ilk ramler de yoktu listede xpgnin cl30 6000 mhz ramlari vardı sadece sıkıntının bende olduğunu düşünmeye başladım
İlk sorum patriot ramlerle bi sıkıntı yaşar mıyım
İkinci sorum xpg ramler iade değişim olmayıp geri gelirse patriot ramlerle beraber çalıştırabilir miyim ya da patriot ramleri satıp anakartın sitesinde desteklediği ramlerden mi almam gerek illa 4 kanal kullanmak sıkıntı çıkarır mı cl değerleri ve mhz hızları farklı anakarttan nasıl bir ayar yapmam gerek çok boşlukta kaldım yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler şimdiden
Anakart linki
Colorful-Product-BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14
Colorful Yugong Technology Co. Ltd. focuses on technology innovation and service. In the past 21 years since its establishment, it has successfully transformed from a computer component agent to a complete industrial chain enterprise with independent research and development independent...