Alınır iyi markanin iyi anakartıCOLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart alınır mı ne eksileri var bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
bios güncellemesinde sıkıntı yaşayabilirsin.(seneler sonra bios update vermeyi kesebilir colorful) harici olarak bazı bios ayarları colorfulda olmayabilir.COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart alınır mı ne eksileri var bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
arkadaşın dediklerine katılıyorum. ama bu versiyon daha iyi sanki;COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart alınır mı ne eksileri var bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
Donanım iyide yazılım sorun olur Asrock veya gigabyte bakmayı deneCOLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart alınır mı ne eksileri var bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
Ama hasanreizin dediği gibi mükemmel özellikli bir anakartDonanım iyide yazılım sorun olur Asrock veya gigabyte bakmayı dene
önerin var mı o markalardanDonanım iyide yazılım sorun olur Asrock veya gigabyte bakmayı dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hasanreizin dediği gibi mükemmel özellikli bir anakart
İsterseniz colorfuldan devam edin donanımı çok iyi bir anakarttır kendisi ama biosu komusunda şüpheliyim birazönerin var mı o markalardan
Yazan diger tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum
O ne be usta işi sökmüşsün sen5070/5070 ti çıktığında firmalar PCle 5.0 anakartlar pahalı diye hazır sistemleri 70 bin TL dan başlayarak satacaklar. Ben şuranın tamamını indirim kovalayacam diye 2 ayda anca dizdim kendime 21 bin TL tuttu her şey sıfır. Bide lansman fiyatından 5070 ti çözersem üff
cok iyi duruyor sistem hocam hayırlı olsun5070/5070 ti çıktığında firmalar PCle 5.0 anakartlar pahalı diye hazır sistemleri 70 bin TL dan başlayarak satacaklar. Ben şuranın tamamını indirim kovalayacam diye 2 ayda anca dizdim kendime 21 bin TL tuttu her şey sıfır. Bide lansman fiyatından 5070 ti çözersem üff