Neler Yeni

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Sizce alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Sarıhan

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Donanımsal olarak diğer markalara kıyasla çok üstün sizce alınır mı?? Alan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim biosu vs. Nasıl Oc içinde alınabilir gibi gözüküyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.​

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
EMRE KAYA
anakart bende var ama bios ayarı beni çıldırttı onun dışında kaliteli ve kasalar montaj yaparken elinin sığmama gibi durumu oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Sarıhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart bende var ama bios ayarı beni çıldırttı onun dışında kaliteli ve kasalar montaj yaparken elinin sığmama gibi durumu oluyor
Biosda neden çıldırdınız hocam çökme vs mi oldu yoksa menüsü vs mi sıkıntılıydı?

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Emin
Biosda neden çıldırdınız hocam çökme vs mi oldu yoksa menüsü vs mi sıkıntılıydı?
bende wifi olanı var menü falan güzel ama bios güncelledikten sonra pc kilitleniyordu eski sürüme geçtim düzeldi bence msi asrock asus biraz daha hoş modeller

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Mehmetcan

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Donanımsal olarak diğer markalara kıyasla çok üstün sizce alınır mı?? Alan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim biosu vs. Nasıl Oc içinde alınabilir gibi gözüküyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.​

Şöyleki donanım Olarak Çok dolu dolu güzel bir anakart Araştırmıştım bir ara Global'de Bu anakart hakkında İnsanların tek hoşuna gitmeyen Şikayet ettikleri şey bios Arayüzüymüş kimse beğenmiyor

Yanlış anlama bios arayüzünü beğenmiyorlar ama Genel olarak bu fiyata göezden gelinebilecek bir kusur olduğunu söylüyorlar

Kısaca Alınır (bence)

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,809
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gayet de alınır

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
efe araci

Yazılımsal sorunu çok fazla önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Sarıhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosda ayarların hepsi varsa bence alınmalı yeterki ayarlar yapılabilsin çünkü özelllikleri mükemmel pci5 ssdlerde 5.0 4ramslotu 196gb bence harika vram soğutucusuda füzel görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu anakartı kullanan arkadaşlar biosun resmini atabilirmisiniz? Atarsanız çok sevinirim

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Ketenoğlu
bende wifi olanı var menü falan güzel ama bios güncelledikten sonra pc kilitleniyordu eski sürüme geçtim düzeldi bence msi asrock asus biraz daha hoş modeller
Hocam bende wifi olan modeli aldım bios güncellemesi yaptım işlemci hızı yüselmedi oyunlar hep donuyordu manuel ayarladım çözülür gibi oldu en sevdiğim iki oyunum age of ve FIFA 25 kasmaya başladı sıvı soğutma kullanıyorum işlemci hızı sıcaklığı gösteriyor stres testi yaptım 55 dereceleri geçmedi sonra baktım başka program ile 90 ları görüyormuş halbuki anakart hiç iyi değil bu saatten sonra kimseye de önermem bir şey rica edeceğim eski bios a nasıl döndünüz?

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Emin
Hocam bende wifi olan modeli aldım bios güncellemesi yaptım işlemci hızı yüselmedi oyunlar hep donuyordu manuel ayarladım çözülür gibi oldu en sevdiğim iki oyunum age of ve FIFA 25 kasmaya başladı sıvı soğutma kullanıyorum işlemci hızı sıcaklığı gösteriyor stres testi yaptım 55 dereceleri geçmedi sonra baktım başka program ile 90 ları görüyormuş halbuki anakart hiç iyi değil bu saatten sonra kimseye de önermem bir şey rica edeceğim eski bios a nasıl döndünüz?
çin sitesinden önceki bios sürümünü yükledim ve güncellerken yaptığım şeylerin aynını yaptım direk eski sürüme dönüyor bende şuanlık sorun yok gibi tekrar sorun çıkarsa göndericem geri incehesapa asus tuf b850 alıcam paraya kıyıp

Biosda ayarların hepsi varsa bence alınmalı yeterki ayarlar yapılabilsin çünkü özelllikleri mükemmel pci5 ssdlerde 5.0 4ramslotu 196gb bence harika vram soğutucusuda füzel görünüyor

Bu anakartı kullanan arkadaşlar biosun resmini atabilirmisiniz? Atarsanız çok sevinirim
kanka bios arayüzü o kadar karışık değil biraz abartmışlar gayet idare eder bir arayüz azıcık ingilizce biliyorsan her ayarı bulursun

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Sercan SAYİT
Şu videodan gördüğüm kadarıyla bios ne karışık ne de çağ dışı gözüküyor.

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Ketenoğlu
Hocam ilk defa
çin sitesinden önceki bios sürümünü yükledim ve güncellerken yaptığım şeylerin aynını yaptım direk eski sürüme dönüyor bende şuanlık sorun yok gibi tekrar sorun çıkarsa göndericem geri incehesapa asus tuf b850 alıcam paraya kıyıp

kanka bios arayüzü o kadar karışık değil biraz abartmışlar gayet idare eder bir arayüz azıcık ingilizce biliyorsan her ayarı bulu

Şu videodan gördüğüm kadarıyla bios ne karışık ne de çağ dışı gözüküyor.

Bios kötü değil. Anakart yazılımı problemli işlemcim 9700X tdp105 e aldım pbo ayarlarını yaptım stabil çalışmadı sonra bios sıfırladım manuel ayarladım işlemci hızını çalıştı bu sefer bazı oyunlar da kasma donma yaşamaya başladım işlemcinin sıcaklık değerleri tutarsız sıvı soğutma ile tutarlı çalışmıyor yoksa kağıt üzerinde özellikleri çok iyi

Top Bottom